Ziua internationala a cartii pentru copii si tineret-sarbatorita la Biblioteca Judeteana Octavina Goga.

Ziua internationala a cartii pentru copii si tineret-sarbatorita la Biblioteca Judeteana Octavina Goga.

Vezi si asta :

𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐬𝐢 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭, 𝐜𝐞𝐥𝐞𝐛𝐫𝐚𝐭𝐚 𝐥𝐚 𝐁𝐢𝐛𝐥𝐢𝐨𝐭𝐞𝐜𝐚 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧𝐚 ,,𝐎𝐜𝐭𝐚𝐯𝐢𝐚𝐧 𝐆𝐨𝐠𝐚”

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează până în data de 2 aprilie 2021 o serie de activităţi culturale menite să transmită copiilor bucuria lecturii și să atragă atenția asupra cărților dedicate acestora.

Activitățile se vor organiza în mediul online și sunt dedicate ZILEI INTERNAȚIONALE A CĂRȚII PENTRU COPII ȘI TINERET, care se sărbătorește în întreaga lume pe 2 aprilie, data nașterii marelui scriitor danez pentru copii Hans Christian Andersen.

Astfel, miercuri, 31 martie 2021, ora 16.00, în cadrul activității Întâlniri cu scriitori, scriitorul și traducătorul Florin Bican se va întâlni cu micii cititori de la Colegiul Național „Emil Racoviță”. Joi, 1 aprilie 2021, ora 10.00, Olguța și cititorii îl are ca invitat pe scriitorul Alex Moldovan care se va întâlni cu copiii de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”.

La ora 11.00 Urecheatul sașiu și lupul sur vin la bibliotecă însoțiți de scriitoarea Simona Epure la întâlnirea cu copiii de la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”. Filiala „Traian Brad” îi invită pe copii în data de 2 aprilie, ora 12.00, la festivitatea de premiere a câştigătorilor Concursului literar Micii creatori, concurs ajuns la ediția a XVIII-a. Invitat, scriitorul Victor Constantin Măruțoiu.

Programul detaliat al activităților este disponibil pe www.bjc.ro.

Vezi si asta : minadestiri.ro/batalia-cartilor-editia-2021-la-biblioteca-judeteana/