Week end plin la Teatrul Puck-vor fi spectacole pentru copii si adolescenti.

Week end plin la Teatrul Puck-vor fi spectacole pentru copii si adolescenti.

COMUNICAT pe facebook.com/cjcluj :

𝐒𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 👧 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐬𝐢 🧑‍ 𝐚𝐝𝐨𝐥𝐞𝐬𝐜𝐞𝐧𝐭𝐢 𝐥𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐏𝐚𝐩𝐮𝐬𝐢 „𝐏𝐮𝐜𝐤”

Teatrul de Păpuși „Puck”, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, așteaptă publicul clujean la spectacolele pentru 👧 copii „Turnulețul”/„A tornyocska” și „Spiridușul voinic”, dar și la o reprezentație adresată 🧑‍ adolescenților – „Buzunarul cu pâine”.

📍 Spectacolul „Turnulețul”/„ A tornyocska” este programat sâmbătă, 26 iunie a.c., de la ora 11 și va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de doi ani.

📍 De asemenea, duminică, 27 iunie 2021, de la orele 10 și 12.30, va fi prezentat spectacolul „Spiridușul voinic”, care va fi jucat în limba română, vârsta minimă recomandată fiind de trei ani.

📍 Totodată, expoziția „Muzeul Păpușilor – Prieteni din povești” mai poate fi vizitată până duminică, 27 iunie a.c.

📍 Nu în ultimul rând, luni, 28 iunie 2021, de la ora 19, 🧑‍ adolescenții sunt așteptați la spectacolul „Buzunarul cu pâine”, prezentat în limba română.

Vârsta minimă recomandată este de 14 ani.Informații referitoare la modalitatea de achiziționare a biletelor, rezervările pentru spectacole și regulile de acces pot fi găsite pe site-ul Teatrului de Păpuși „Puck” – www.teatrulpuck.ro, dar și accesând următoarele link-uri:http://puckpuppettheatre.eventbrite.comhttp://teatrulpuck.ro/termenii-si-conditiile-pentru…/…http://teatrulpuck.ro/masuri-si-reguli-pentru…/.

Poate ai ratat : https://stiriturda.net/teatrul-puck-isi-continua-spectacolele/?swcfpc=1