Vor fi cozi la magazine pentu cumparaturi?Vezi parerea lui Emil Boc.

Vor fi cozi la magazine pentu cumparaturi?Vezi parerea lui Emil Boc.

Pentru ca Cluj Napoca se apropie periculos si e posibil ca rata infectarilor sa treaca de 7,5 la 1000 de locuitori Emil Boc a fost intrebat daca nu se vor aglomera magazinele pentru cumparaturi.

Vezi si aici : stiriturda.net/primarul-clujului-nu-e-de-acord-cu-carantinarea-el-declara-razboi-celor-ce-nu-respecta-restrictiile/?swcfpc=1

Acesta a replicat :

Dacă știi că numai până la ora 18.00 poți să îți faci cumpărăturile și tu, cel care lucrezi la Primărie, la mediul privat, îți faci programul în așa măsură cu muncă de acasă, încât să îți poți permite să ajungi mai repede de ora 18.00 să faci aceste cumpărături. 

Decizia va obliga autoritățile publice, mediul privat, să regândească programul de lucru al funcționarilor. Asta este ideea care stă în spate. Dacă asta va determina o regândire a programului de lucru și utilizarea programului la distanță în perioada asta de o lună și jumătate până când toată lumea (se vaccinează) și va fi vârful de sarcină, atunci are logică această măsură.

Primarul Clujului a mai mentionat ca a solicitat ca la nivelul Primariei sa se munceasca de acasa acolo unde este posibil.

Poate ai ratat : minadestiri.ro/emil-boc-clujul-nu-va-avea-nici-carantina-generalizata-nici-de-week-end-vezi-ce-se-intampla-cu-mall-urile/