USR si PMP – mai slabi ca actorii unei piese de teatru la Turda.

USR si PMP – mai slabi ca actorii unei piese de teatru la Turda.

Citeste si : https://stiriturda.net/?p=120&swcfpc=1

,,Merele putrede,, si ,,oamenii noi,, par picati din cer in Consiliul Local Turda.

Nu e de mirare ca seful ,,trandafirilor rosii,, si-a consolidat rolul de ,,capo del tutti capi,, in opozitia turdeana iar debusolatii mai sus mentionati percuteaza promt la orice semn al acestuia.

Citeste aici : https://minadestiri.ro/la-turda-pmp-ataca-cetatenii/

Nici nu e de mirare avand in vedere ca astia nici nu stiu ce i-a lovit in 27 septembrie 2020 cand Matei Cristian i-a UMILIT castigand detasat alegerile locale.

Ba mai mult de atat , a tras dupa el inca ZECE consilieri PNL ,fapt ce nu a mai existat in istoria Turzii postdecembrista.

Vezi si aici : https://minadestiri.ro/la-turda-usr-e-cu-plus-sau-cu-minus/

Reactia de dezamagire a consilierului local , Radu Sima , vine sa intareasca statutul de Don Quijote debusolat al opozitiei :

Radu Sima, Consilier Local PNL Turda:

„Gânduri de seară ..

După ce astăzi am fost la teatru pot sa spun 2 lucruri:

1. A fost un spectacol foarte frumos. Cei mici s-au distrat maxim!

2. Unii dintre colegii mei din consiliul local pot oricând să își găsească vocația pe scenă. Pentru că unii dintre ei în loc de administrație fac actorie și un fel de politică(mai de slabă calitate e drept).

Însă îi invit la teatru, să mai ia lecții de actorie, că până acum prestația lor este mult sub nivel. Atât la actorie cât și la politică…că de administrație încă nu s-au apucat.”

Pentru binele lor ,ar trebui ca ,cineva , sa le spuna ca e periculos sa bantuie prin Primarie avand in vedere ca pot ajunge sub papucul lui Matei Cristian.

Sursa : facebook.com/OrganizatiaPNLTurda