Universitatea Cluj va primi in continuare finantare-CFR Cluj este o investitie privata.

Universitatea Cluj va primi in continuare finantare-CFR Cluj este o investitie privata.

Emil Boc afirma ca nu a intervenit niciodata in infuientarea deciziilor in interiorul clubului U Cluj si ca CFR Cluj nu are nevoie de sustinere de la bugetul local fiind o investitie privata.

Citeste aici : stiriturda.net/campioana-de-nerecunoscut-fcsb-face-instructie-cu-cfr-cluj/?swcfpc=1

Totodata nu doreste ca CFR Cluj sa primeasca bani publici si puncteaza ca Universitatea Cluj va beneficia de bani de la buget pentru a promova in Liga I.

El a argumentat in felul urmator :

Avem clubul Universitatea, care este produsul Clujului universitare, a ecosistemului universitar, unde vom asigura susținerea financiară. Noi suntem acolo cei care contribuim cu cea mai mare sumă, pentru a-și continua parcursul spre Divizia A.

Eu sunt convins că U Cluj va ajunge în Divizia A și va ajunge la o reprezentare chiar europeană.La CFR Cluj abordarea a fost că resursele publice, banii clujenilor nu sunt necesari acolo, nu aduc plus valoare. Acolo este o resursă privată investită, care acoperă necesarul.

Nu vreau să devin și eu patron de fotbal la CFR, să spun cine să dea penalty -uri. Luați-o sub formă de glumă. Niciodată nu ne-am amestecat la nicio echipă din oraș pentru a decide nici măcar un jucător dacă să fie cooptat la club sau nu, cu atât mai mult în managementul administrativ.

A fost o glumă ca să înțeleagă cei de la presă ca nu cumva e o idee că vrea cineva să interfereze cu procesul decizional și fotbalistic de la CFR Cluj.

Nici măcar la U Cluj nu am intervenit niciodată și nici nu voi interveni pentru că nu mă pricep la decizii care țin de fotbal.

Ne putem pricepe la asigurarea suportului financiar pentru U Cluj. La CFR Cluj, azi, nu e nevoie.

Poate vrei sa recitesti : minadestiri.ro/cfr-cluj-face-instructie-cu-politehnica-iasi/