VOLEI-Derby ul suferintei la Cluj. Universitatea Cluj primeste vizita ACS Volei Turda.

Universitatea Cluj primeste vizita ACS Volei Turda in ceea ce s-ar putea numi derby ul suferintei in Divizia A1 femininan de volei.

Chiar daca ACS Volei Turda a spart gheata si a trecut de CS Mioveni in prima victorie din acest an di Divizia A1 a voleiului feminin ,formatia Cristinei Parva a ramas pe penultimul loc al clasamentului.

Revezi aici : minadestiri.ro/acs-volei-turda-invinge-cs-mioveni/

Turdencele vin cu un moral bun si fiindca Universitatea Cluj ocupa ultima pozitie in Divizia A1 , ACS Volei Turda este favorita hartiei.

Universitatea Cluj vs ACS Volei Turda.

Partida va avea loc azi incepand cu orele 15.00 la Cluj , iar Cristina Parv vrea sa faca cadou fanilor cu ocazia Valentine s Day , punctele puse in joc.

Cristina Parv :

Satisfacțiile, cele mai frumoase lucruri vin în momentul în care tu te dăruiești, în care tu ești dispus să te sacrifici, să dai din timpul tău, când ești dispus să dai totul pentru realizarea acelui lucru.

Turdencele nu pot parasi inca locul ocupat chiar si cu o victorie , insa , avand in vedere ca CS Mioveni joaca cu Medgidia , un joc al rezultatelor ar putea apropia ACS Volei Turda la doar 3 puncte de ante penultimul loc din Divizia A1.

Foto : facebook.com/acsvoleiturda