Universitatea Cluj a evoluat azi la Ploiesti in compania liderului Petrolul Ploiesti.Eric Lincar nemultumit de jocul studentilor.

In ultima etapa a anului , Universitatea Cluj a evoluat azi la Ploiesti in compania liderului Petrolul Ploiesti.

Studentii au mai adus puncte din deplasare iar asteptarile erau mari chiar daca evoluau pe terenul liderului ligii a II a.

Avnd asigurarile edilului Emil Boc vis a vis de finantare in cazul promovarii , clujenii au incercat sa isi adjudece punctele puse in joc.

Vezi si : http://Universitatea Cluj a evoluat azi la Ploiesti.

Partida a inceput pe o ploaie deasa si enervanta cu ocazia lui Mazarache , care a reluat cu capul din 6 m pe langa poarta oaspetilor.

Jocul a continuat confuz , ambele echipe sarind peste constructie , ocaziile aparand doar intamplator in min 18 prin ,,capul,, lui Ribeiro , sutul lui Ticu din minutul 21 scos de portarul studentilor sau de sutul ,,peste,, al lui Tucalic din minutul 33.

Dominarea teritoriala sterila a ploiestenilor ramane fara rezultat iar tabele ramane neschimbata pana la pauza indicand 0-0.

Ploaia nu a contenit nici in a doua repriza insa gazonul a aratat foarte bine , echipele intrand pe teren in aceiasi formula ca in startul jocului.

Minutul 50 aduce o lovitura libera pentru gazde iar Ticu suteaza periculos pe jos insa portarul oaspetilor scoate pentru ca echipele sa continue sa se anihileze reciproc ca si in prima repriza.

Petrolul deschide scorul in minutul 69 prin Eugen Ciubotariu in urma unui corner iar ploiestenii inscriu atunci cand studentii avusesera o perioada mai buna de posesie.

In urma infrangerii , Universitatea Cluj ramane pe locul 3 , in urma Petrolului Ploiesti si a FC Hermannstadt.

Numirea lui Andrei Cordos nu a fost de bun augur iar sepcile rosii nu au reusit sa treaca pe locul 2 la finalul acestui an.

Vezi si : https://minadestiri.ro/andrei-cordos-a-fost-numit-manager-general-al-sepcilor-rosii/