Un nou pas catre dezvoltarea turismului din Campia Turzii-a fost semnat primul contract de lucrări aferent unui proiect de investiții finanțat prin PNRR.

Un nou pas catre dezvoltarea turismului din Campia Turzii.

Astăzi a fost semnat primul contract de lucrări aferent unui proiect de investiții finanțat prin PNRR. Este vorba despre contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul Reabilitare Corp Clădire „C” a Liceului Teoretic „Pavel Dan”, Conacul Szentkereszty – Bethlen.
Contractul va fi dus la îndeplinire de asocierea dintre Krupster SRL, în calitate de lider de asociere și Punct Art SRL, în calitate de asociat.
Termenul de finalizare a proiectării și execuției în acest contract este de 28 de luni, dintre care 4 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuție. De asemenea, valoarea lucrării este de 5.917.922,18 lei.
Reabilitarea Conacului Szentkereszty – Bethlen are ca obiectiv dezvoltarea sectorului turistic în Municipiul Câmpia Turzii, atragerea de turiști și creșterea numărului obiectivelor istorice ce vor putea fi vizitate.
Practic, alături de Zona Cultural – Recreativă „La Trei Lacuri”, Conacul Szentkereszty – Bethlen va contribui la punerea Municipiului Câmpia Turzii pe harta turistică a României.
Până în prezent, Primăria Municipiului Câmpia Turzii are nu mai puțin de 8 contracte de finanțare, prin PNRR, pentru proiecte și obiective de investiții în valoare de peste 50 de milioane de lei.
Direcția Relații cu Comunitatea