Teatrul PUCK-spectacole la Sangeorz Bai si Huedin.

Teatrul PUCK-spectacole la Sangeorz Bai si Huedin.

Teatrul de Papusi PUCK din Cluj Napoca este o institutie de cultura subordonata Consiliului Judetean Cluj.

Poate ai ratat : stiriturda.net/matei-cristian-un-concert/?swcfpc=1

Miercuri,18 februarie 2021, teatrul PUCK a sustinut doua reprezentatii la Sangeorz Bai urmand ca miercuri,24 februarie 2021, sa sustina spectacole la Huedin.

Consiliul Judetean vine in sprijinul culturii si anunta :

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj, prezintă în această perioadă spectacole în fața micilor spectatori din Sângeorz-Băi (județul Bistrița Năsăud) și din orașul Huedin.

Peste 190 de copilași s-au bucurat joi, 18 februarie a.c., de două reprezentații ale spectacolului „Cartea cu Apolodor”, după Gellu Naum, în regia Monei Marian.

Ambele au fost prezentate la Centrul Cultural „Iustin Sohorca” din Sângeorz-Băi, cu respectarea distanțării, a trierii epidemiologice și a tuturor normelor sanitare în vigoare. Peste aproximativ două săptămâni, spectacolul va fi prezentat din nou în aceeași sală.

Totodată, miercuri, 24 februarie, de ora 11.00, este programat același spectacol la Casa de Cultură din Huedin. În Sala Mică a instituției va avea loc de la ora 10.30 o reprezentație a spectacolului „Turnuleţul”/„A tornyocska”, după Sz. J. Marsak, în regia lui Jakab Ildikó.

Citeste si aici : minadestiri.ro/teatrul-puck-se-anuleaza-spectacolele-din-acest-week-end/