Strada Axente Sever-modernizare in ritm sustinut.

Strada Axente Sever-modernizare in ritm sustinut.

Administratia Publica Locala din Turda ,condusa de edilul Matei Cristian , a demarat o multitudine de proiecte vizand modernizarea Municipiului nostru.

Aceste proiecte insa , fara identificarea surselor de finantare , s-ar fi nascut moarte din fasa.

Aici insa s-a facut remarcat Matei Cristian ,care cu echipa ce si-a format-o in jurul sau , a accesat atat fonduri guvernamentale cat ,indeosebi, fonduri europene nerambursabile.

Si astfel ,multe dintre visele concitadinilor nostri au devenit realitate.

Strada Axente Sever face parte din coridorul central al proiectului de mobilitate urbana iar lucrarile sunt finantate din fonduri europene.

Primaria Turda anunta :

Anul 2021 va fi anul în care multe proiecte vor prinde contur tot mai mult.  Au început lucrările de modernizare pe strada Axente Sever.

Această stradă face parte din coridorul central al Proiectului de mobilitate urbană, astfel au început lucrările de modernizare a trotuarelor. După ce asfaltul vechi a fost decopertat, acum au loc acțiuni de bordurare a trotuarelor.

Având în vedere faptul că în spațiul public au apărut diverse critici cu privire la aceste lucrări de modernizare, dorim să vă reamintim că modernizarea unui oraș necesită sacrificii. Important este însă, ca fiecare dintre noi să conștientizăm că noi toți vom fi beneficiarii direcți ale acestor modernizări. Turda se schimbă și se schimbă în bine, așadar haideți să fim mai îngăduitori și să îmbrățișăm schimbarea.

In ultimii patru ani la Turda s-a demonstrat ca #sepoate…si urmeaza alti patru ani benefici.