Liga a III a-Sticla Turda s-a deplasat ieri la Ungheni.

Sticla Ariesul Turda s-a deplasat ieri la Ungheni ,Artur Podar avand trasat un target de catre conducerea executiva a clubului

Vezi si : https://minadestiri.ro/artur-podar-ramane-antrenorul-ariesului-turda/

Spre surprinderea tuturor echipa folosita si-a aratat limitele la fel ca si antrenorul , ale carui schimbari au avut rezultat ZERO pe tabela de marcaj ,care la final a aratat un sec 3-0 pentru gazde.

Meciul a fost de la cap la coada dominat de catre mureseni care dupa ce au inscris de doua ori si in minutul 15 aveau 2-0 au preferat sa tina de minge in timp ce turdenii si antrenorul au parut fara reactie.

Pana la pauza gazdele s-au jucat cu ocaziile iar tabela a aratat acelasi scor din minutul 15 : 2-0.

Schimbarile facute de Artur Podar au ramas fara rezultat pe tabela insa Turda a mai incasat un eurogol in minutul 81 scorul devenind 3-0.

Chiar daca nu au mai fortat pana la final ,muresenii au aratat ca o echipa bine inchegata care isi merita locul din clasament.

Partida s-a terminat cu scorul de 3-0 iar Artur Podar a pierdut deja 3 puncte din cele 12 posibile despre care vorbea conducerea in ultimatumul dat tehnicianului.

Avand in vedere ca jocul nu a suferit modificari in bine fata de celelalte partide jucate este interesant de urmarit reactia conducerii clubului in urma rezultatului obtinut.

Situatia a devenit mult mai grava avand in vedere ca Alba Iulia a castigat la Sanatatea Cluj iar Sticla Turda ,sub Artur Podar , a ajuns lanterna rosie a seriei.

Citeste asta : https://stiriturda.net/patru-infrangeri-din-patru-meciuri-oficiale-pentru-artur-podar/?swcfpc=1