FOTBAL-Sticla Ariesul Turda reuseste o remiza alba cu Metalurgistul Cugir dupa un meci foarte slab facut de ambele echipe.

Sticla Ariesul Turda reuseste o remiza alba cu Metalurgistul Cugir dupa un meci foarte slab facut de ambele echipe.

Vezi si : stiriturda.net/acs-sticla-ariesul-turda-in-cantonament-la-moldovenesti/?swcfpc=1

Stadionul Municipal din Turda a gazduit ieri primul meci oficial al sezonului de primavara al ligii a III a pentru Sricla Ariesul Turda.

Desi ambele echipe ar fi avut nevoie de puncte , turdenii mai mult decat oaspetii , jucatorii din teren s-au chinuit reciproc la mijlocul terenului intr-un joc demn de ligile inferioare.

Dupa o prima repriza in care practic ambele echipe au ,,fugit,, de careul advers , pana la pauza nu s-a inscris nici un gol , tabela indicand un sec 0-0.

Aspectul jocului nu s-a schimbat nici in a doua parte , cu cugirenii avand mai mult mingea si cu turdenii speriati in continuare de careul advers.

Partida s-a terminat , previzibil dupa jocul practicat , cu un scor alb 0-0 i, n urma caruia Sticla nu urca in clasament in timp ce Metalurgistul Cugir isi mareste la 8 puncte distanta fata de locul III.

Sticla va juca saptamana viitoare la Bistrita iar apoi , ultima etapa aducand peste 2 saptamani la Turda , Viitorul Cluj.

FOTO : facebook.com/SticlaAriesul