FOTBAL-Sticla Ariesul Turda nu face nici performanta nici nu promoveaza tineri turdeni.

Sticla Ariesul Turda nu face nici performanta si nici nu promoveaza tineri turdeni.

Daca Pampea a adus primele puncte din deplasare de la Jucu din partida cu fosta lanterna rosie , printr-un gol inscris in prelungirile partidei , de data asta ,noua lanterna rosie , Unirea Alba Iulia , a invins Sticla Ariesul Turda cu scorul de 2-1.

Vezi si : https://stiriturda.net/sticla-ariesul-turda-a-jucat-azi-in-deplasare-cu-sanatatea-cluj/?swcfpc=1

La Jucu , turdenilor le-a trecut glontul pe langa tampla , insa ieri , Alba Iulia , ultima clasata a seriei a dominat cea de-a doua repriza intorcand scorul de la 0-1 la 2-1 .

Cu toata sustinerea din partea Administratiei Locale condusa de Matei Cristian , trupa lui Florin Pampea se zbate in anonimat avand rezultate neconvingatoare si impartind locurile 7-8 , la egalitate de puncte cu Avantul Reghin.

Dupa cum se stie , locul 8 este unul de posibila retrogradare astfel ca , in acest moment , clubul nu mai poate sa vorbeasca de performanta la liga a III a.

Situatia este cu atat mai critica cu cat , lipsa performantei sportive cat si lipsa unui obiectiv, nu aduce in teren jucatori tineri turdeni.

Reciteste asta : https://minadestiri.ro/sticla-ariesul-turda-a-jucat-azi-la-alba-iulia/

Introducerea in teren a cate unui jucator turdean ,cateva minute ,da senzatia ca se doreste a se inchide gura carcotasilor care considera ca proiectul demarat in 2016 a fost deturnat.

Este cel putin ciudat , in conditiile in care atat conducerea clubului cat si staff ul tehnic , sunt formate doar din turdeni , cum se prefera tolerarea lipsei de performanta si nepromovarea localnicilor.

Ramane de vazut in ce masura se va reorienta conducerea in aceasta vacanta de iarna si care va fi obiectivul din primavara anului viitor.

Pana atunci turdenii raman cu intrebarea daca e normal ca salariile platite din banii contribuabililor turdeni sa fie incasate ,chiar in lipsa performantei , de catre jucatori din afara urbei , in loc sa se simta in buzunarul sportivilor turdeni.

Foto : https://www.facebook.com/SticlaAriesul