Sticla Ariesul Turda-nici o victorie in amicale.

Sticla Ariesul Turda-nici o victorie in amicale.

Citeste si : https://stiriturda.net/sticla-ariesul-turda-comuna-recea-scor-final-0-4-meci-amical-disputat-la-iclod/?swcfpc=1

Sticla Ariesul Turda a disputat ieri,6februarie 2021, a treia partida de verificare din acest an in compania echipei 1.FC.Gloria Bistrita.

Tehnicianul Artur Podar ruleaza toti jucatorii avuti la dispozitie dar se pare ca nu gaseste inca formula ideala pentru abordarea returului.

Actele de indisciplina se inmultesc si coroborate cu numarul jucatorilor accidentati dau multe batai de cap antrenorului si conducerii.

Partida s-a terminat cu infrangerea turdenilor cu 1-0 (0-0) .

Problemele se pare ca vin din partea unor jucatori care devin indisciplinati.

Daca la partida pierduta miercuri cu Comuna Recea Savu Alex a avut o iesire nervoasa la adresa antrenorului ieri a fost randul lui Florin Dan sa reactioneze necontrolat.

Se pare ca acesta a fost nemultumit pentru ca nu a fost desemnat el sa execute o lovitura libera .

Pe langa lipsa rezultatelor din amicale , actele de indisciplina par sa-i creeze mari probleme lui Arur Podar iar ,,lupta,, cu veteranii echipei pot duce la pierderea vestiarului.

Este de urmarit ce se va intampla in continuare.

Referitor la joc se poate spune ca a fost o prima repriza ce a apartinut bistritenilor chiar daca nu au concretizat pe tabela de marcaj.

Odata cu inceperea reprizei a doua ,Artur Podar a facut cateva modificari in echipa si se parea ca lucrurile se remediaza.

Pe fondul unor greseli individuale bistritenii au deschis scorul iar rezultatul a ramas neschimbat pana la final.

In continuare sunt accidentati Erik Oltean,Sebastian Indreica,Andrei Cobarzan,Cristian Paleoca si Victor Manu la care s-a adaugat ,la ultimul antrenament ,Simi Cocoara.

Vezi si : https://minadestiri.ro/sticla-ariesul-turda-infrangere-in-amicalul-cu-gloria-bistrita/