Sticla Ariesul Turda – infrangere in amicalul de azi cu Ocna Mures.

Sticla Ariesul Turda – infrangere in amicalul de azi cu Ocna Mures.

Artur Podar si Sticla Ariesul Turda mai bifeaza o infrangere in amicale.

Azi a fost randul Sodei Ocna Mures sa surclaseze formatia turdeanu cu scorul de 4-1.

Vezi aici :stiriturda.net/sticla-ariesul-turda-comuna-recea-scor-final-0-4-meci-amical-disputat-la-iclod/?swcfpc=1

Pe un teren imposibil ,plin de balti si de noroi, pe care numai fotbal nu se putea juca ,a castigat echipa care ,,si-a dorit mai mult victoria,,

Cu o formatie ,,plombata,, in care mijlocasii joaca fundasi,benzile joaca la creatie iar varfurile autentice se lupta voinicese ca mijlocasi formatia lui Artur Podar a parut lipsita de idei iar rezultatul nu a intarziat sa apara.

Macinata de accidentati , randamentul formatiei este in scadere iar minunea metamorfozarii aparatorilor in atacanti sau mijlocasi si invers nu prea se preconizeaza.

Nu poti astepta randament maxim de la un mijlocas de banda daca il pui sa joace in fata apararii,nu pot astepta sa iutesti jocul cand folosesti varful la creatie cum nu poti astepta minuni in campionat de la jucatorii ce joaca pe acele posturi daca nu-i folosesti nici in amicale la locul lor.

Terenul impracticabil poate fi o scuza iar absenta accidentatilor un minus dat sa nu uitam ca toate celelalte amicale s-au jucat pe teren sintetic cu aceleasi rezultate negative.

Daca speri ca un jucator ce a jucat la inchidere si-l pui de la inceput sa joace in spatele varfurilor corobotat cu jocul unui mijlocas de banda fortat la inchidere obtii rezultatul ,,asteptat,,:4-1 pentru Ocna Mures.

E parerea unui profan in scheme tactice dar rezultate sunt atribuite specialistului si nu-s deloc pe placul microbistilor.

Sambata viitoare Artur Podar va mai avea un amical cu Satu Mare iar apoi va incepe returul iar noi speram intr-un reviriment.

Vezi si aici : minadestiri.ro/sticla-ariesul-turda-infrangere-in-amicalul-cu-gloria-bistrita/