Sticla Ariesul Turda a surclasat sambata Viitorul Garbau intr-o partida in care tinerii turdeni au fost net superiori oaspetilor.Claudiu Veres a inscris 4 goluri si este golgeterul turdenilor.

Sticla Ariesul Turda a surclasat sambata Viitorul Garbau intr-o partida in care tinerii turdeni au fost net superiori oaspetilor.

Claudiu Veres a inscris 4 goluri si este golgeterul turdenilor.

Turdenii continua seria jocurilor bune din sezonul de primavara si castiga senzational cu 9-0 in fata celor de la Viitorul Garbau.

Poate ai ratat : stiriturda.net/sticla-ariesul-turda-produce-surpriza-pe-municipalul-din-turda-si-invinge-victoria-viisoara/?swcfpc=1 Dupa ce in primele doua etape au ,,scos,, 4 puncte din sase cu doua dintre ocupantele podiumului,Victoria Viisoara si Vulturii Mintiul Gherlii, azi a venit randul celor de la Garbau sa se incline in fata tinerilor turdeni.

A fost un joc cu ,,sens unic,, spre poarta oaspetilor ,care nu au putut face fata jocului entuziasmant facut de gazde,turdenii inscriind de nu mai putin de noua ori fara sa primeasca gol.

Daca in tur , pe un teren mic si execrabil si pe o vreme ploioasa , oaspetii de azi au jucat dur si la intimidare, castigand cu 4-1 astazi , fotbalistii turdeni au castigat fara drept la replica in fata Viitorului Garbau.

Echipa aliniată azi: Pârv Antonio, Buran Andrei, Cocoară Simion – cpt., Berekeczi Lorand, Marcu Valentin, Pop Dacian, Cîrgea Octavian, Vereș Claudiu, Oltean Erik, Băețan Alexandru, Popa Vlad.

Rezerve: Țandea Rareș, Costea Samir, Benedic Andi, Nicoară Sergiu, Sava Paul, Hărăstășan Marian, Juchi Cosmin, Ötvös Remus, Pavel Darius.

Golurile turdenilor au fost inscrise de Claudiu Veres(4),Marian Harastasan(2),Remus Otves(1),Octavian Cirgea(1) si Vlad Popa(1).

Partida s-a terminat astfel cu scorul de 9-0(4-0) iar Sticla va juca etapa viitoare in deplasare cu Viitorul Mihai Georgescu.

Foto : facebook.com/profile.php?id=100084378617823