Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii-cinci noi echipamente medicale.

Cinci noi echipamente medicale pentru Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii receptionate de catre Consiliul Judetean Cluj.

Revezi asta : https://stiriturda.net/consiliul-judetean-cluj-doteaza-spitalul-municipal-turda/?swcfpc=1

Consiliul Judetean Cluj :

✔️ 𝐍𝐨𝐢 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐨𝐮𝐚 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐜𝐥𝐮𝐣𝐞𝐧𝐞

🏥📍 Consiliul Județean Cluj a recepționat cinci noi echipamente medicale.

Acestea au ajuns deja la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, aflat în subordinea forului administrativ județean, precum și la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal, unitate subordonată Ministerului Sănătății.

🏥📢 💶 În valoare de peste 400.000 de lei, cele cinci echipamente au fost cumpărate în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă câștigat de forul administrativ județean, proiect ce vizează consolidarea capacității județului în gestionarea crizei sanitare COVID-19.

🦠➡️ La Spitalul de Copii au fost livrate un aparat de ventilație, un sistem de spălare automată a instrumentarului și două lavoare chirurgicale, iar la Institutul de Urologie și Transplant Renal a ajuns un aparat de ventilație mecanică.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢ș𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣:

„𝘌𝘴𝘵𝘦 𝘰 𝘯𝘰𝘶𝘢 𝘳𝘦𝘶𝘴𝘪𝘵𝘢 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘳𝘦𝘤𝘰𝘯𝘧𝘪𝘳𝘮𝘢 𝘱𝘳𝘦𝘰𝘤𝘶𝘱𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘯𝘰𝘢𝘴𝘵𝘳𝘢 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘴𝘢𝘯𝘢𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘤𝘭𝘶𝘫𝘦𝘯𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘴𝘪 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘳𝘦𝘴𝘵𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘪 𝘴𝘪𝘴𝘵𝘦𝘮𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘴𝘢𝘯𝘪𝘵𝘢𝘳. 𝘈𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘥𝘰𝘵𝘢𝘳𝘪 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘥𝘦𝘰𝘴𝘦𝘣𝘪𝘵 𝘥𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘯𝘵𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘶𝘤𝘢𝘵 𝘧𝘢𝘤𝘪𝘭𝘪𝘵𝘦𝘢𝘻𝘢 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘢𝘤𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘭 𝘴𝘪 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘪𝘣𝘶𝘪𝘦 𝘭𝘢 𝘴𝘢𝘭𝘷𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘢 𝘯𝘶𝘮𝘦𝘳𝘰𝘢𝘴𝘦 𝘷𝘪𝘦𝘵𝘪.”

Foto : https://www.facebook.com/cjcluj