Spectacol de tango argentinian la Turda sustinut de CLUJ TANGO ORCHESTRA.

Spectacol de tango argentinian la Turda sustinut de CLUJ TANGO ORCHESTRA.

Poate ai ratat : stiriturda.net/fitt-2021-la-turda-timp-de-10-zile/?swcfpc=1

Administratia Locala informeaza :

,,În 30 Iunie, începând cu ora 19:30 va avea loc Potaissa Music Night.

Anul acesta, a III-a ediție vă propune spectacolul de tango argentinian, YO SOY MARIA, susținut de CLUJ TANGO ORCHESTRA.

Spectacolul va fi pus în scenă de muzicieni profesioniști, membri ai Filarmonicii de Stat Transilvania, ai Operei Naționale din Cluj și ai Colegiului de muzică „Sigismund Toduța”.

🎙Solista este Victoria Cormoș, o prezență scenică încântătoare, cu un CV muzical impresionant, de la roluri de pe scena Operei Naționale până la ringul de tango.

🎻Invitatul special al orchestrei este maestrul Claudiu Hontilă-vioară, de la Filarmonica de Stat Transilvania, un instrumentist complet, cu prezență remarcabilă pe scenele internaționale.

În repertoriu veți recunoaște tangouri celebre precum „ Por Una Cabeza „ ,”El Choclo „ , „ La Cumparsita„ sau din lucrările marelui Astor Piazzolla, „Oblivion”și „ Libertango „. Nu vor lipsi nici tangourile românești cu inegalabilul parfum interbelic , precum „Zaraza”, “Iubesc Femeia”, „ Hai acasă, Puișor”.

💃🕺Horia Călin Pop și Ioana Lascu, precum și Vlad Zoicaș și Irina Rusu, dansatori cu experiență pe ringurile de dans, vor aduce în fața publicului farmecul și misterul tangoului, iar tinerii minunați de la Clubul de dans „Potaissa” Turda ne vor purta pe aripile dansului clasic.

🎫Pentru rezervarea locurilor puteti apela: 0744.768.465, Casa de Cultură Turda între orele 8:00-16:00.,,

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial