Se colecteaza deseurile electrice la Campia Turzii.

Se colecteaza deseurile electrice la Campia Turzii.

Recezi asta : stiriturda.net/primaria-turda-program-colectare-deseuri-pentru-casele-unifamiliale-in-aprilie-iunie-2023/?swcfpc=1

Campanii de colectare deșeuri electrice în Câmpia Turzii

Campanie de colectare deșeuri electrice
ECOTIC Transilvania împreună cu GreenWEEE și Primăria Municipiului Câmpia Turzii, organizează campanii de preluare a deșeurilor electrice de la domiciliu cetățeniilor.
Conform studiului ECOTIC “Obiceiurile populației României cu privire la echipamentele electrice de mici dimensiuni” doar o treime din populația României a predat corect deșeurile electrice. La întrebarea adresată populației în ceea ce privește debarasarea de deșeurile electrice, peste 60% din populație a spus ca au intenția de a preda spre reutilizare sau la un serviciu specializat, cum este ECOTIC Transilvania.
Pentru a veni în întâmpinarea nevoii populației în ceea ce privește accesul la soluții de debarasate a acestor tipuri de deșeuri, ECOTIC împreună cu partenerii locali, dezvoltă o serie de campanii de colectare.
Locuitorii din Câmpia Turzii sunt rugați să sune la numerele de telefon 0747-326842 sau 0749-326842 pentru a plasa o comandă de preluare de la domiciliu a deșeurilor electrice (minim 10 kg). Pe perioada campaniilor, se vor oferii premii instant: 1 BEC led la 10 kg de deșeuri electrice predate.
Când au loc campaniile?
Campania va avea loc în Câmpia Turzii în perioada 3-5 mai 2023.
“ECOTIC Transilvania asigură în permanență serviciul GRATUIT de colectare de la domiciliu a deșeurilor electrice. Rugăm populația să predea aceste tipuri de deșeuri către colectori autorizați și nu către cei informali, ținând cont ca cei din urmă nu asigură toate normele necesare de tratare a deșeurilor în așa fel încât mediul și sănătatea umană să nu fie afectate” – Radu Miheșan, Manager ECOTIC Transilvania.
Regulamentul și detaliile campaniilor sunt disponibile pe www.ecotic.ro