Scoala Populara de Arte Tudor Jarda organizeaza cursuri gratuite pentru iubitorii de muzica.

Scoala Populara de Arte Tudor Jarda organizeaza cursuri gratuite pentru iubitorii de muzica.

📣𝐂𝐮𝐫𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐚, 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐞, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢𝐮𝐛𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐮𝐳𝐢𝐜𝐚 🎼
🏢Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj-Napoca, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează, în ⏳perioada imediat următoare, la 📍 sediul propriu, două cursuri de vară, unul la specializarea 🗣canto clasic, și unul la specializarea vioară🎻.
➡️Astfel, în zilele de 📅10 și 📅11 iulie 2023, în intervalul orar ⏰13.00 – 16.00, în 📍 sala 8M, va avea loc cursul la specializarea vioară 🎻, coordonat de expert 📌Nicoleta Șiclovan. Participarea la acest curs este 🆓𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐚̆ și se adresează persoanelor cu vârsta minimă de 8️⃣ ani.
Totodată, în data de 📅11, 📅18 și 📅25 iulie 2023, în intervalul orar ⏰12.00 – 15.00, în sala 📍 5M (canto clasic) și 📍 7M (corepetiția), se derulează cursul de vară la specializarea canto clasic. Acesta va fi coordonat de expert 📌Tamara Prădan, iar corepetiția va fi asigurată de expert 📌Olga Bordaș. Participarea la acest curs este, de asemenea, 🆓𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐚̆, și se adresează persoanelor cu vârsta minimă de 1️⃣5️⃣ ani.
ℹ️ Mai multe in formații legate de aceste cursuri, dar și înscrieri, pot fi obținute de la secretariatul școlii, la numărul de telefon ☎️0264.592.576.
Sursa foto : facebook.com/cjcluj