S-a deschis din nou punctul de pasapoarte la Campia Turzii.

De astăzi s-a deschis punctul de pașapoarte, la Câmpia Turzii

Datorită eforturilor depuse de către administrația publică locală, punctul de lucru din Câmpia Turzii al Serviciului Public Comunitar Pașapoarte s-a redeschis, după o pauză de mai bine de doi ani.

Astfel, cetățenii Municipiului Câmpia Turzii și din împrejurimi vor avea la dispoziție, o dată pe săptămână, posibilitatea de a-și depune documentele necesare în vederea obținerii pașaportului.

Revezi aici : stiriturda.net/pasaportul-covid-in-atentia-uniunii-europene/?swcfpc=1

De astăzi s-a deschis punctul de pașapoarte, la Câmpia Turzii

„Munca depusă în vederea redeschiderii punctului de lucru a fost una laborioasă, cu nenumărate corespondențe purtate cu reprezentanții Serviciului Public Comunitar Pașapoarte, precum și cu Instituția Prefectului Județului Cluj. Îi mulțumesc, în mod deosebit, doamnei prefect, Irina MUNTEANU, pentru această reușită administrativă, care va reduce deplasările la Cluj și cozile inutile pentru cetățenii din Câmpia Turzii, și nu numai”, afirmă domnul Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Punctul de lucru din municipiul Câmpia Turzii al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Cluj va funcționa în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 09:30 – 14:30, alternativ cu punctul de lucru din municipiul Turda, începând din 4 mai a.c.

Direcția Relații cu Comunitatea

sursa: Primăria Câmpia Turzii