Restrictii de circulatie la Turda.

Restrictii de circulatie ocazionate de lucrari la sistemul de alimentare cu apa si canalizare.

Pe acelasi subiect : stiriturda.net/primaria-turda-anunta-restrictii-de-circulatie-in-oras-si-rutele-alternative/?swcfpc=1

Primaria Turda :

,,📣Anunț închidere circulație

🚧Având în vedere lucrările care se execută pentru ”Extinderea și reabilitarea sistemului de alimentare cu apă și a sistemului de canalizare menajeră Turda – CL 6”, în zona străzii Mihai Viteazu a municipiului Turda începând cu data 11.07.2022 până la data de 30.09.2022, pentru desfășurarea în sigurantă a lucrărilor, respectiv a circulației rutiere, se va realiza modificarea circulației după cum urmează:

1. Închidere circulație rutieră pe str.Mihai Viteazu, cu excepția riveranilor, care vor circula pe str. Izvor folosind ca și circulație alternativă str. Detunata, str. Ponorel, str. Luptatorilor, str. Frasinetului;

Modificare a circulatiei pe str. Frasinetului si str. Luptătorilor dupa cum urmează:

➡️Instituirea de sens unic pe str. Frasinetului cu circulatie de pe str. Izvor spre str. Mihai Viteazu.

➡️Instituirea de sens unic pe str. Luptatorilor, cu circulatia de pe str. Mihai Viteazu spre str. Izvor;

2. Modificare sens unic str.Macilor, circulatia este din str. Tineretului spre str. Mihai Viteazu.

3. Anulare indicator ”Acesul interzis” de pe alea din spatele blocului turn Materna, pentru a se asigura circulatia in ambele sensuri conform anexa 2.

❕Față de cele sus menționate, pentru a nu crea un disconfort pe toată perioada de desfașurare a lucrărilor, circulația rutieră pe str. Mihai Viteazu va fi închisă / deschisă etapizat în funcție de stadiul lucrărilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!🤝,,

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial