Razvan Burleanu se pare ca a batut palma cu Edi Iordanescu-nu poti lua mai putin decat Mirel Radoi.Vezi ce salar ar avea noul antrenor al Romaniei!

Razvan Burleanu se pare ca a batut palma cu Edi Iordanescu in privinta preluarii echipei nationale de fotbal a Romaniei.

Citeste si : https://stiriturda.net/conflict-aparut-din-senin/?swcfpc=1

Telenovela numirii unui antrenor principal la echipa nationala a Romaniei se pare ca va lua sfarsit.

Golul lasat de plecarea lui Mirel Radoi ,dupa ratarea ultimei campanii de calificare , a adus in atentia presdintelui FRF , Razvan Burleanu , cateva nume fotbalistice grele,

Astfel , pe rand s-au pomenit numele lui Gica Hagi , a lui Dan Petrescu , a lui Adrian Mutu , a lui Ladislau Boloni sau Edi Iordanescu.

Pe rand , clauzele contractuale au determinat pretendentii sa renunte iar lista s-a scurtat mult , ramanand doar 2 nume : Iordanescu si Boloni cu solutia de avarie , Adrian Mutu.

Si pentru ca Loti Boloni a intarzit cu raspunsul , se pare ca Edi Iordanesvu va fi cel ce va prelua fraiele tricolorilor.

Este curios insa faptul ca Edi Iordanescu ar fi solicitat 15.000 de euro pe luna spunand ca e o onoare sa antrenezi Romania insa Razvan Burleanu i-a oferit 20.000 de euro pe luna.

Motivarea propunerii lui Burleanu este halucinanta ,argumentul fiind ca nu se poate sa primeasca mai putin decat Mirel Radoi.

Contractul s-ar întinde pe o durată de doi ani, obiectivul fiind calificarea la Campionatul European din 2024.

In cazul in care România va ocupa unul din primele două locuri din grupa de Liga Națiunilor, contractul se prelungește automat și pentru preliminariile pentru Euro 2024. Daca la final nationala va fi pe locul 3, Federația poate să îl dea afară unilateral pe Iordănescu fără să îi achite vreo clauză de reziliere.

Daca România încheie ultima în grupa de Liga Națiunilor din care mai fac parte Bosnia Herțegovina, Finlanda și Muntengru, contractul cu noul antrenor se reziliază automat.

Sursa foto : fanatik.ro