Publicitate

Publicitate

Daca doriti sa discutam mai mult despre posibilitati de promovare va rugam sa ne contactati

De la Nistru pana la Tisa ,de la Turda pana pe Everest , nimic nu ne poate opri sa scriem ceea ce simtim.

Daca scrierile noastre nu se pliaza pe constiinta dumneavoastra ,va rugam sa ne respectati totusi opiniile , asa cum si noi le respectam pe ale voastre.

Dorim sa va informam intr-un stil original , constienti fiind ca modelul jurnalistic pur nu mai este demult cel mai tolerat de catre cititori.

minadestiri si stiri Turda

Dezvoltarea in mediul virtual al unei publicatii de stiri si divertisment este un proces laborios care presupune multa munca si dedicatie din partea celor implicati de aceea informatia , original scrisa in cazul nostru, are sanse mari sa fie placuta unora si neplacuta altora.

Simbioza dintre cei ce produc informatia si cei ce o citesc trebuie sa fie bazata pe toleranta si respect indiferent de contextul politic,social sau economic.

Ne propunem sa fim seriosi in situatiile serioase si ironici cand ele devin amuzante indiferent cine sunt actorii evenimentelor. Suntem fiinte umane iar individual suntem unici fiecare ceea ce inseamna ca este normal sa avem pareri diferite la un moment dat insa bunul simt trebuie sa fie cel ce guverneaza farama de respect si dreptul la opinie al individului.

Agresiunea verbala sau fizica nu va fi niciodata cea care va rezolva divergentele de mentalitate ci dimpotriva ,va face sa escaladeze eventuale tensiuni existente la nivel social,politic,economic sau cultural.Unii se vor bucura,altii se vor enerva,unii se vor amuza in timp ce altii vor fi nemultumiti insa noi vom merge mai departe indiferent de greutatile intalnite in cale.

Articolele politice vor incerca sa arate populismul si demagogia unor partide sau vor scoate in evidenta realizarile altor partide si ne asumam doza de subiectivism pe care fiecare dintre noi o avem natural.

Punctam insa ca vom incerca sa contrabalansam ipocrizia ce o vom identifica de-a lungul timpului cu realitatea concreta a evenimentelor.

Informatiile sportive le vom aborda din perspectiva personala cu date reale luate din surse oficiale , sursa articolelor de cultura general,amuzament sau istorice vor fi certificate prin trimiterea catre sursele de inspiratie si ,nu in ultimul rand , informatiile politice si sociale ,cu doza de subiectivism asumata, se vor baza pe realitati si date concrete care pot fi verificate.

Asadar dorim sa avem cititori din toate categoriile sociale , politice , etnice sau de orice fel pe care ii asiguram de respectul si buna noastra credinta.