Proiect PNL-ziua de nastere sa fie o zi de liber legal.

Proiect PNL-ziua de nastere sa fie o zi de liber legal. Vezi si : minadestiri.ro/romanii-vor-avea-15-zile-libere-in-2022 Un grup de senatori PNL au initiat un proiect care , daca trece de votul din Parlament , va legifera ca ziua de nastere a fiecarui roman sa fie zi libera legal. In expunerea de motive , senatorii PNL au specificat ca romanii ar putea , beneficiind de liber de ziua de nastere , sa o sarbatoreasca in locatii turistice , participand astfel voluntar la revigorarea turismului romanesc. Pe de alta parte , legiferarea liberei de ziua de nastere ar aduce un moral ridicat rezursei umane. Senatorii PNL au punctat :
Acordarea unei zile libere, plătite, în ziua în care fiecare fintre noi îşi serbează ziua de naştere, contribuie la motivarera resursei umane, indiferent de domeniul în care acesta îşi desfăşoară activitatea. Ziua de naştere este un eveniment, anual, în viaţa fiecăruia dintre noi, şi trebuie să oferim posibilitatea fiecărui salariat de a-şi petrece această zi aşa cum îşi doreşte. Singur, cu familia ori prietenii.Ziua de naştere este un eveniment anual, în viaţa fiecăruia dintre noi, şi trebuie să oferim posibilitatea fiecărui salariat de a-şi petrece această zi aşa cum îşi doreşte. Singur, cu familia ori cu prietenii.
Daca va trece de Senat , camera decizionala va fi Camera Deputatilor, iar in caz pozitiv va merge spre promulgare la Presedintele Romaniei. Foto : unica.ro