Programul pentru ziua copilului la Turda-Primaria anunta surprize placute pentru cei mici.

Programul pentru ziua copilului la Turda-Primaria anunta surprize placute pentru cei mici.

COMUNICAT pe pagina facebook.com/PrimariaTurdaOficial

O lume minunată, în parc voi veți găsi, de 1 iunie, pentru copii.

👧👶 Parcul Central este pregătit pentru a oferi tuturor copiilor o zi de neuitat!

📌Activitățile programate sunt următoarele:

ZONA PIETONALĂ TEATRUL NAȚIONAL „AURELIU MANEA”. 10:00 –

🏆 Premierea laureaților Concursului Național de eseuri ”Amintiri din anii pandemiei”, ediția a XVI-a, a Carnavalului județean online, organizat de Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda și momente artistice – eveniment organizat de Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu”.

PARCUL CENTRAL TURDA

10:00- 20:00 PARC DE DISTRACȚII

10:00 – 12:00 EXPOZIȚIE DE TEHNICĂ ȘI ECHIPAMENTE MILITARE, organizată în colaborare cu Baza 71 Aeriană „Emanoil Ionescu” Câmpia Turzii și Garnizoana Turda. EXPOZIȚIE REPLICI AIRSOFT – ACS Ludus Dacicus. Galerie de artă în aer liber- organizată de Casa de Cultură Turda și Scoala „Teodor Murășanu”.

🖼 10:00 – 19:00 ATELIERE ARTISTICE, UTILITARE, ECOLOGICE ȘI DE EDUCAȚIE ISTORICĂ.

💚♻️ Heraldica pe înțelesul copiilor (desene pe asfalt), Arta în preistorie (desene pe asfalt)și Jocuri romane- organizate de Muzeul de Istorie Turda. Pictură pe șevalet și Un acvariu dintr-o sticlă de plastic, organizate de Casa de Cultură Turda.🎨🖌 Plantează o floare!🌸– organizat de Domeniul Public Turda. Pictură pe figurine de ipsos.🖌 Modelaj de baloane.🎈 Confecționare bijuterii, semne de carte. Cum să-ți confecționezi păpușa preferată. Cum să-ți confecționezi mașinuța preferată.🚗 Organizate în colaborare cu mai multe ONG-uri din municipiul Turda.

11:00 – 19:00 SCENA PENTRU TOȚI COPIII

👧🧒 11:00 – PARADA EROILOR DE POVESTE – FUN KIDS.

11:15 – COLAJ FOLCLORIC – Maria Coța, Medeea Florentin, Alexandru Greța, Sara Moldovan, Denisa Rusu, Beatrice Simioana, Daria Șipoș, Tudor Pârjol, Maria Vlasa și copii de la ansamblurile folclorice „Țarina” și „Datina Turdeană.

12:15 JOCURI DISTRACTIVE 12:30 SPECTACOL DE MAGIE ȘI COMEDIE- FUN KIDS.

🪄 13:00 JOCURI DISTRACTIVE, STATUI VIVANTE

16:00 IEDUL CU TREI CAPRE – spectacol de teatru – TEATRUL „AURELIU MANEA”

🎭 16:30 JOCURI DISTRACTIVE 17:00 CLUBUL DE CANTO ARIA.🎤 17:30 CLUBUL DE DANS SPORTIV POTAISSA Turda.

🕺💃 17:50 JOCURI DISTRACTIVE, STATUI VIVANTE

18:15 MAGICIANUL CRISTIAN GUNĂ.

🤹‍♂️ 18:50 DANS MODERN TRUPA PHOENIX. 19:00 Copile drag, la mulți ani!🎉

🎊 11:00 – 20:00 PORTRET LA MINUT.🖼

12:00 – 20:00 POLIGON DE TIR PENTRU COPII.❗

Organizarea evenimentului a fost posibilă doar cu respectarea legislației actuale de organizare a evenimentelor în aer liber.

Astfel, toate spațiile unde vor avea loc activitățile vor fi demarcate și izolate.

Accesul la spectacole se va putea face în limita locurilor disponibile (nu mai mult de 80 locuri), pe scaune, cu asigurarea de 2 mp pentru fiecare persoană precum și cu purtarea măștii de protecție.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Aceste cerințe sunt valabile doar pentru persoanele majore nu și pentru copii. Copiii cu vârsta între 5 și 18 ani pot participa la eveniment cu masca de protecție. Fiecare atelier se va desfășura cu participarea a maxim 10 copii.

Accesul în perimetrul unde au loc evenimentele va fi permis după verificarea dovezilor medicale prezentate de către fiecare participant.

Pe această cale, facem apel la înțelegere și avem rugămintea ca toți participanții să respecte aceste reguli. Dorința noastră este ca treptat să ajungem la normalitate și să reușim să avem cât mai multe evenimente reușite

.🤝 Mulțumim tuturor colaboratorilor care ni s-au alăturat pentru a aduce bucurie în sufletele copiilor. 🤝