Produs de Cluj la o noua editie-locatia va fi parcarea SUPECO intre 22-30 aprilie 2021.

Produs de Cluj la o noua editie-locatia va fi parcarea SUPECO intre 22-30 aprilie 2021.

Pagina de facebook facebook.com/cjcluja Consiliul Judetean Cluj anunta :

𝐏𝐢𝐚𝐭𝐚 𝐯𝐨𝐥𝐚𝐧𝐭𝐚 𝐏𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬 𝐝𝐞 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐢𝐢 𝐚𝐬𝐭𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚 𝐩𝐞 𝐜𝐥𝐮𝐣𝐞𝐧𝐢 𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐜𝐥𝐮𝐣𝐞𝐚𝐧 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐬𝐭𝐮𝐫.

Asociația Produs de Cluj, organizație implicată atât în combaterea pandemiei, cât și în sprijinirea economiei, a reușit să îndeplinească toate condițiile impuse de vremuri și a organizat, în condiții de maximă siguranță epidemiologică, piața volantă Produs de Cluj la Zalău, manifestare dedicată sărbătorilor pascale și promovării produselor tradiționale.

Atât producătorii cât și vizitatorii au apreciat inițiativa și produsele prezentate, astfel încât s-a decis organizarea unui astfel de eveniment și pentru consumatorii și clienții fideli din municipiul Cluj-Napoca.

Prin urmare, între 22 și 30 aprilie, meșterii și producătorii locali vor putea fi găsiți pe Calea Florești nr. 56, în parcarea SUPECO, cu preparate tradiționale din lapte și carne, produse apicole, zacuști, dulcețuri, gemuri, sucuri și siropuri naturale, prăjituri și ciocolată de casă.

Se vor alătura, de asemenea, artizani cu har, care vor prezenta costume populare, podoabe lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau jucării pentru cei mici.

Vezi si aici : minadestiri.ro/sprijiniti-micile-afaceri-cumparati-fructe-si-legume-de-la-magazinele-mici-sau-din-piete/