Emil Boc-prioritara este cresterea facturilor la utilitati nu demiterea unui ministru.

Emil Boc-prioritara este cresterea facturilor la utilitati nu demiterea unui ministru.

Scandalul din coalitia de guvernare este interpretat in functie de aprtenenta politica de catre fiecare lider politic zonal.

In timp ce partidele din coalitie se cearta din varii motive facturile la utilitati ale populatiei cresc ametitor.

Vezi asta : https://stiriturda.net/moneda-euro-lasa-tot-mai-in-urma-leul/?swcfpc=1

Emil Boc ,sustinator declarat al lui Florin Citu , a declarat ca ar trebui ca coalitia de la guvernare sa fie focusata pe cresterea cheltuielilor populatiei nu pe demiterea unui ministru :

Aș face apel la calm și la responsabilitate. Eu aș spune că într-o guvernare în democrație revocarea unor miniștri, prin manierile guvernamentale, fac parte din meniul zilei. Nu sunt lucruri ieșite din comun. În toate democrațiile, aceste lucruri se întâmplă.

Pentru un Guvern, atunci când un ministru ignoră prioritățile programului de guvernare, ignoră prioritățile României, ignoră solicitările primului ministru, acel ministru are trei alternative: fie să se conformeze programului de guvernare și priorităților stabilite de către premier și în conconrdanță cu ceea ce are nevoie România, fie să plece, fie să fie demis.

În cazul de față, premierul a trebuit să procedeze la demitere pentru că primele două nu au funcționat.

Aici este vorba de faptul că deși au trecut 8 luni de zile, Secția Specială pentru Judecători nu a fost desființată, deși încă din luna august, de la început, proiectul care viza modernizarea acestei țări, a spațiului rural, nu a fost avizat.

Acum dimineața domnul ministru a spus „știți că n-am primit originalul. În epoca digitalizării nu mai stăm să așteptăm originalul pe hârtie.

Vezi si asta : https://minadestiri.ro/contre-intre-ludovic-orban-si-emil-boc/