Primarul Turzii supervizeaza lucrarile demarate si pe strada Avram Iancu.

Primarul Turzii supervizeaza lucrarile demarate si pe strada Avram Iancu.

Reciteste asta : stiriturda.net/administratia-lui-matei-cristian/?swcfpc=1

Aflat ieri in vizita pe strada Avram Iancu , Matei Cristian a declarat ca este constient de disconfortul produs cetatenilor de restrictiile de circulatie care afecteaza soferii turdeni precum si pe locuitorii urbei.

Primarul Turzii a declarat cu aceasta ocazie ca va supraveghea personal ca termenele de finalizare sa fie respectate solicitand sprijinul cetatenilor care la final vor fi principalii beneficiari ai lucrarilor de modernizare a infrastructurii rutiere din Turda.

Cristian Matei a scris pe pagina sa de facebook : 

,,🚧 Strada Avram Iancu a intrat în modernizare.

Astăzi am fost pe strada Avram Iancu pentru a verifica stadiul lucrărilor. Până în acest moment, banda restricționată a fost frezată, iar apoi se vor executa săpături pentru consolidarea fundației carosabilului.
Vă asigur că urmăresc îndeaproape fiecare șantier și, împreună cu echipa mea, mă asigur că fiecare antreprenor își respectă atribuțiile.
În prezent, aceste lucrări creează un mare disconfort, dar la finalizarea acestora, coridorul central de mobilitate urbană va fi modernizat cu piste de biciclete, sistem rutier nou și sistem de colectare și descărcare ape pluviale. Acestea vor fi în avantajul nostru, al tuturor.,,

Foto : facebook.com/MateiCristianOctavian