Primarul Clujului pune presiune pe Vlad Voiculescu-romanii nu dispute politice ci vor sa nu se mai moara in spitale.

Primarul Clujului pune presiune pe Vlad Voiculescu-romanii nu dispute politice ci vor sa nu se mai moara in spitale.

Emil Boc este de parere ca Vlad Voiculescu ar putea dezamorsa criza politica actuala daca ar declara ca accepta decizia de revocare.

Primarul Clujului ar dori ca sa auda ca Vlad Voiculescu isi doreste ca ,coalitia guvernamentala , sa functioneze si sa mearga mai departe.

Schimbarea premierului ceruta de USR/PLUS nu este una benefică epntru români si ca ar însemna căderea Guvernului, lucru care ar provoca un adevărat haos.

Intr-o declaratie pentru digi24.ro Emil Boc a mentionat :

Solicitarea de a schimba premierul când faci o remaniere guvernamentală nu are nici acoperire Consituțională. Nu putem ca de fiecare dată când se schimbă un ministru să se schimbe întregul Guvern.

Schimbarea premierului înseamnă căderea Guvernului și 10-15 zile de harababură unde se vor consulta difrite aspecte. Când propunem o soluție trebuie să o gândim mai bine. Eu propun să gândim toate aceste aspecte rațional și să vedem ce ne unește.

Noi trebuie să avem în vedere economia și situația sanitară din România, asta trebuie să ne preocupe pe noi. Pe români nu îi interesează dacă ne certăm pe o poziție sau alta. Ei doresc să nu mai moară oamenii în spitale și să aibă locuri de muncă.

Eu vreau să îi mulțumesc lui Vald Voiculescu și Andreei Moldovan, pentru că au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a ține sub control această situație.

Dar în stare de război ai nevoie de un om nou care să conducă situația, fără a nega ceea ce au făcut restul

Tot in acest sens a mai spus ca este normal ca membrii USR/PLUS sa fie afectati insa este ceva ce si-au asumat odata intrati in arcul guvernamental.

Poate te intereseaza : stiriturda.net/emil-boc-pe-primul-loc-in-preferintele-romanilor/?swcfpc=1