Primarul Clujului este iritat-cineva ii copiaza proiectele.

Emil Boc,Primarul Clujului este iritat sustinand ca , cineva , ii copiaza sistematic proiectele dupa ve sunt propuse de Primaria Cluj Napoca.

Vezi zici alte informatii : stiriturda.net/emil-boc-si-alin-tise-conducerea-centrala-pnl-a-sfidat-clujul/?swcfpc=1

El a rabufnit fara a face insa acuzatii directe :

Oamenii din Borhanci cer: parcuri, grădinițe, școli, dar în primul rând ca să poți ajunge și ieși trebuie rezolvată problema acelui sens giratoriu, despre care noi vorbim de ceva vreme.

Știți ce am observat eu, în ultima vreme? Domnule, Primăria anunță că face un coridor pietonal de la Gilău până la Bonțida, pe 60 de km, pe malul Someșului, și a cerut primarilor să reglementeze că zona rămâne pentru spațiu velo și pietonal, apare o petiție care zice ”Vreau să faceți culoar velo și pietonal pe malul Someșului!”.

Mai în trecut, am anunțat proiectul de Metrou, ne-am trezit că e petiție și semnează oamenii ca să susțină metroul.Acum, anunțăm, de anul trecut, că în Borhanci am oprit toate lucrările. Facem centură metropolitană care include că facem și sensul giratoriu de la intersecția cu Brâncuși. Am anunțat hubul educațional, unde se depun oferte pentru PUZ. Se va face parc, școală, creșă grădiniță. Și ce văd? Petiție pentru a se face lucruri.

Eu mă bucur că la Cluj Primăria este dătătoare de direcții și apoi vin cei din afară și cer. V-aș ruga să sesizați fenomenul acesta. Cineva vede că Primăria face și apoi zice că ”Stai, stai, că și noi vrem să fim arte acolo!”.

E bine că Primăria Cluj-Napoca este vizionară și e cu un pas înaintea societății.Tot ceea ce vine deja prin petiții este deja demarat. Parcuri noi! 190 de hectare de spații verzi noi. S-a cerut spații verzi, iar acum facem.

Noi de mult am plecat pe această linie, dar e bine că apoi vin solicitările și se adună semnături. E bine. Ne bucură acest lucru, dar v-am spus că la Cluj noi dpm direcția și avem viziunea. Dacă vine susținerea din exterior, este cu atât mai bine

Poate ai ratat : minadestiri.ro/alin-tise-legam-clujul-de-bihor-prin-apuseni/