Primaria Turda-avem un oras minunat,pacat ca e locuit?

Primaria Turda-avem un oras minunat,pacat ca e locuit?

Vezi si : https://stiriturda.net/?p=120&swcfpc=1

Cei sapte ani de acasa sunt doar o simpla legenda pentru unii dintre concitadinii nostri.

Avem un oras minunat si marea majoritate a cetatenilor sunt mandri sa locuiasca aici insa nesimtirea unora nu cunoste limite.

Cu toate astea Administratia Locala condusa de Matei Cristian nu are de gand sa cedeze si asigura populatia ca lucrarile de salubrizare vor continua in toate zonele Turzii :

Culorile unui peisaj precum cel din zona râului Arieș ar trebui să fie compus din albastrul cerului și verdele smarald al ierbii, din păcate în această zonă predomină verdele sticlelor de bere!

Începând de ieri, colegii de la protecția mediului împreună cu echipele de salubritate au demarat activitățile de curățenie a digului din zona malul Arieșului.

Nu mai comentăm de civilizație, dar totuși întrebarea este: Cum se poate ca într-o zonă nelocuită să troneze mormane întregi de pet-uri

Rețeta e simplă: luăm o mână de indivizi care frecventează zona, adaugăm multă nesimțire, după gust se mai adaugă și lipsa educației, iar rezultatul este ➡ zeci de saci plini de pet-uri de bere și alte zeci cu resturi menajere!

În perioada următoare vor continua aceste acțiuni și nu ne vom opri până când această zonă nu va fi curată. Totodată, vom facem toate demersurile pentru ca persoanele responsabile să fie sancționate!

Vzi si : https://minadestiri.ro/primaria-turda-doreste-un-oras-mai-curat/