Primaria Turda-ample actiuni de salubrizare pe malul Ariesului.

Primaria Turda-ample actiuni de salubrizare pe malul Ariesului.

Incepand de azi,15 februarie 2021, Primaria Turda anunta ample actiuni de salubrizare a malului Ariesului.

Poate ai omis : https://stiriturda.net/primaria-turda-avem-un-oras-minunatpacat-ca-e-locuit/?swcfpc=1

Actiunea vine in intampinarea fotografiilor cu gramezile de pet-uri aparute in mediul online Primaria Turda luand atitudine desi cu cateva zile inainte se facuse salubrizare in zona respectiva.

Pe pagina Primariei Turda se face apel la cetateni :

Începând de mâine, ora 10, pe malul Arieșului vor avea loc ample acțiuni de ecologizare.

După ce în mediul online au apărut mai multe fotografii cu mormane de pet-uri pe malul Arieșului (asta după ce zona a fost salubrizată chiar zilele trecute), colegii noștri de la protecția mediului și de la serviciul de salubritate au notificat Administrația Bazinală Mureș cu privire la situația apărută.

Explicația pentru cantitățile industriale de pet-uri deversate pe malurile ce se află pe teritoriul municipiului nostru este debitul crescut din ultima perioadă pe râul Arieș care a adunat deșeurile aruncate ilegal de-a lungul Ariesului în amonte pe marginea acestuia.

Prin urmare, luni, începând cu orele 10:00, echipele de intervenție de la Apele Române, personalul de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și colegii noștri de la Serviciul de Salubritate și Protecția Mediului vor acționa pentru igienizarea malurilor.

𝐓𝐨𝐭̦𝐢 𝐜𝐞𝐢 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐚𝐭̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐞 𝐥𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐩𝐨𝐭 𝐬𝐮𝐧𝐚 𝐥𝐚 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧 𝐚𝐥 𝐜𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞𝐢 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢, 𝐅𝐥𝐞𝐬̦𝐞𝐫 𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧: 📞𝟎𝟕𝟑𝟖.𝟗𝟕𝟖.𝟐𝟖𝟎.

Pentru un mediu mai curat trebuie să contribuim cu toții, iar prin puterea exemplului sperăm ca și cei vinovați de prezența acestor deșeuri să fie mai responsabili și să conștientizeze că deșeurile trebuie aruncate la gunoi și nu la voia întâmplării!

Vezi si aici : facebook.com/PrimariaTurdaOficial