Primaria Municipiului Turda-400 de saci plini cu pet uri adunate de pe malul Ariesului.

Primaria Municipiului Turda-400 de saci plini cu pet uri adunate de pe malul Ariesului.

Poate ai ratat : https://stiriturda.net/primaria-turda-ample-actiuni-de-salubrizare-pe-malul-ariesului/?swcfpc=1

Duminica pe pagina oficiala de facebook a Primariei Turda se anuntau ample actiuni de igienizare a malului Ariesului.

Ieri echipa condusa de Fleser Bogdan caruia i s-au adaugat cativa voluntari inimosi ,a adunat 400 de saci de pet uri din zona amintita.

Au fost prezenta echipe media de la televiziuni nationale cat si cateva organe media locale/

Primaria Turda spune :

Acțiunile de ecologizare de pe malul Arieșului sunt în plină desfășurare. Până acum au fost adunați aproximativ 400 de saci plini de pet-uri.

Mâine (adica azi,16.02.2021), de la ora 9:00, vor continua aceste acțiuni până în Câmpia Turzii, iar pe această cale dorim să vă reamintim că orice ajutor este binevenit, așadar cei care doresc să participe la acțiunile de ecologizare pot suna coordonatorul activității, Bogdan Fleșer, la numărul de telefon: 📞0738.978.280.

Prima zi în care toate echipele și-au unit forțele pentru acțiunile de ecologizare a decurs foarte bine. Astfel, am reușit să curățăm malul Arieșului, începând din zona detașamentului de pompieri până în Hărcana, de unde s-au strâns sute de saci (aproximativ 400) plini cu pet-uri aduse de apele învolburate ale Arieșului.

Zilele următoare vor fi colectate separat și deșeurile vegetale și menajere.

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați implicat până acum și vă reamintim că doar împreună vom reuși să păstrăm Turda curată!

Viziteaza si : https://www.facebook.com/PrimariaTurdaOficial