Presedintele TNL Turda invita turdenii maine sa doneze sange.

Presedintele TNL Turda invita turdenii maine sa doneze sange.

Poate ai ratat : stiriturda.net/tnl-turda-eveniment-de-donare-de-sange-la-centrul-de-transfuzie-cluj-2/?swcfpc=1

Roman-Crisan Horia , presedinte TNL Turda :

,,Fiecare dintre noi poate fi un erou. Fie că te implici în comunitate și schimbi lucrurile în mod constant, că faci acte de caritate pentru persoane care chiar au nevoie sau că faci mici alte gesturi care contribuie la bunăstarea comunității.

Donarea de sânge este unul dintre acele lucruri. De fiecare când donezi, sângele tău poate salva până la alte 3 vieți umane. Un gest mic și simplu dar care are un impact imens asupra comunității, asupra semenilor aflați la nevoie.

Mai mult, pe lângă faptul că faci un lucru minunat pentru alte persoane, există și o mulțime de beneficii palpabile pentru tine, ca individ. Printre beneficiile care țin de sănătate se numără:

– analize gratuite

– reglarea nivelului de colesterol

– arderea a 650 de calorii

– creștere a rezistenței în fața eventualelor șocuri hemoragice din viitor

– se poate produce reglarea nivelului de fier din sânge

Și dacă ajutarea comunității și beneficiile de sănătate nu erau suficiente, mai ai și o zi liberă, adeverința pentru reducerea cu 50% a abonamentului de transport și dreptul la 7 bonuri valorice de masă.

Cum sună?

Am vrut să aducem oportunitatea donării de sânge mai aproape de turdeni și tocmai de aceea, alături de colegii de la TNL Turda, organizam un eveniment de donare, care va avea loc MÂINE, 26 Iulie, de la ora 8:30 până aproximativ la ora 13:00, la Punctul de Recoltare din Turda, de la Colegiul Tehnic (Str. Basarabiei nr.48).

Pentru recoltare, va fi prezentă o echipa de la Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj, cărora doresc să le mulțumesc pentru mobilizare.

Dacă dorești să participi, ne-ar ajuta mult să te înscrii pe acest forumular: https://forms.gle/9RgmPPA7o3CbRuKs7,,

Foto : facebook.com/rchoria