PNL insista cu vaccinul gratis si testele pe bani.Premierul omite sa spuna ca vaccinul este platit din banii populatiei.

Premierul omite sa spuna ca vaccinul este platit din banii populatiei iar PNL insista cu vaccinul gratis si testele pe bani.

Proiectul certificatului verde obligatoriu la locul de munca a fost blocat de PNL prin abtinerea de a vota amendamentul PSD de a se plati de catre stat a testelor celor nevaccinati in primele 60 de zile de la adoptarea hotararii.

Vezi aici : https://stiriturda.net/obligativitatea-certificatului-verde-la-locul-de-munca/?swcfpc=1

Guvernul interimar omite cu buna stiinta sa spuna ca si vaccinul costa bugetul de stat intrucat este platit de catre populatie si se comporta ca si cum vaccinatii trebuie pedepsiti chiar daca si ei platesc ,indirect, vaccinurile pentru cei cu certificatul verde.

Solutia de a se plati testele vine si din recomandarea OMS de a se testa mai mult pentru a descoperi si izola persoanele infectate in stadiile incipiente ale infectarii.

Oamenii se intreaba de ce nu pot fi si testele gratuite daca vaccinurile au fost deja achizitionate in numar foarte mare ignorandu-se in totalitate testarea gratuita.

Cu atat mai mult cu cat un grup de cercetatori din Iasi au anuntat decoperirea unui test PCR romanesc cu o acuratete de 100% in depistarea tulpinilor Sars-Cov-2 cat si a stadiului bolii COVID 19.

Citeste si : https://minadestiri.ro/test-pcr-romanesc-revolutionar/