Premierul Florin Citu in vizita la Cluj-el a vizitat centrul de vaccinare de la scoala Ion Creanga.

Premierul Florin Citu in vizita la Cluj-el a vizitat centrul de vaccinare de la scoala Ion Creanga.

Poate vrei sa recitesti : stiriturda.net/florin-citu-a-solicitat-sprijinul-bisericii/?swcfpc=1

Vineri,16 aprilie 2021 , premierul Florin Citu a vizitat centrul de vaccinare de la Scoala Ion Creanga din Cluj Napoc.

Alaturi de el au fost si primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc, viceprimarul Dan Tarcea, prefectul Clujului Tasnadi Sizlard, subprefectul Clujului Irina Munteanu, europarlamentarul Daniel Buda și șeful Direcției de Sănptate Publică Cluj Mihai Moisescu.

Premierul a declarat :

Am vrut neapărat să văd centrul de vaccinare de la Cluj. Suntem într-o plină campanie de vaccinare și pe parcurs s-au modificat lucrurile. Vreau să vă anunț că acum încep să vină dozele de care tot am mai vorbit.

Avem câteva modificări pe care le vom anunța în zilele următoare. În primul rând vom da ocazia să avem centre de vaccinare cu Pfizer drive-thru. Va începe la București, dar sunt sigur că va fi un asemenea centru și la Cluj.

Vom crește fluxul zilnic de la 72 la 96. Vom transofrma mai multe centre AstraZeneca în Pfizer pentru a permite mai multor cetățeni să se vaccineze. Am ajuns la 115.000 de doze pe zi, iar în următoarea perioadă vom avea 120.000 de doze zilnice administrate.

Dacă românii vor să revenim la normalitate, trebuie să se vaccineze.

Aufost anunțate câteva schimbări în ceea ce privește vaccinarea in sensul ca se vor face centre drive-thru  în mai multe orașe, printre care și în Cluj .

Totodata unele centre AstraZeneca se vor transforma in centre Pfizer.

Despre AstraZeneca aici : minadestiri.ro/vaccinarea-cu-astrazeneca-la-liber/

Sursa foto : ziare.com