Prefectul Tasnádi István-Szilárd împreună cu doamna subprefect Irina Munteanu-intalnire de lucru cu primarii din Garbau si Sanpaul.

Prefectul Tasnádi István-Szilárd împreună cu doamna subprefect Irina Munteanu-intalnire de lucru cu primarii din Garbau si Sanpaul.

Vezi si : stiriturda.net/prefectul-si-subprefectii-de-cluj-ieri-au-depus-juramantul/?swcfpc=1

Întâlnire de lucru – soluții pentru gestionarea situațiilor cauzate de începerea lucrărilor la construcția autostrăzii A3, segmentul Nădășelu – Topa Mică

În decursul zilei de astăzi, domnul prefect Tasnádi István-Szilárd împreună cu doamna subprefect Irina Munteanu, au avut o întâlnire de lucru în teren, cu primarii comunelor Gârbău și Sânpaul, cu reprezentanții Direcției Regionale Drumuri Naționale, și implicit, cu constructorul autostrăzii.

Această întâlnire a avut ca scop găsirea de soluții pentru multiplele subiecte aduse în discuție, de la diminuarea calității drumurilor și exproprieri, la anumite aspecte de proceduri de colaborare între autoritățile locale și executantul lucrărilor.

În urma acestor discuții deschise, s-a ajuns la un numitor comun astfel încât toate părțile implicate sunt deschise să colaboreze între ele și să găsească soluții viabile iar disconfortul creat pentru cetățeni să fie minim și constructorul să ducă la bun sfârșit acest proiect important pentru județul nostru și pentru regiunea de Nord-Vest.

Sursa : facebook.com/PrefecturaCluj