Prefectul si subprefectii de Cluj-ieri au depus juramantul.

Prefectul si subprefectii de Cluj-ieri au depus juramantul.

Final de telenovela la Institutia Prefectului Judetul Cluj.

Poate ai ratat : stiriturda.net/prefectura-cluj-abrudean-pierde-functia-de-prefect/?swcfpc=1

Astfel,chiar daca Presedintele Consiliului Judetean Cluj,domnul Alin Tise a fost deosebit de vocal in cazul numirii unui prefect de la UDMR , ieri noua conducere a prefecturii a depus juramantul.

Clujul are de ieri oficial , prefect de la UDMR in persoana tanarului avocat Tasnadi Szilard.

Functiile de subprefecti au revenit , in urma negocierilor din cadrul arcului guvernamental ,PNL ului si PLUS ului.

Prefectul si subprefectii de Cluj-ieri au depus juramantul.

La Cluj subprefecti vor fi doamna Irina Munteanu de la PNL si doamna Camelia Salcudean de la PLUS.

Juramantul noulul prefect a sunat asa :

Eu, Tasnadi Szilard, numit în funcția de prefect al județului Cluj jur să respect legile și constituția tării și să fac cu bună credință tot ce îmi stă în putere și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Cluj. Așa să ne ajute Dumnezeu!

In acelasi timp ,Kelemen Hunor aprecia :

Am depășit o perioadă care nu era clară. Am ajuns astăzi să acceptăm și să ne asumăm că prefecții și subprefecții sunt reprezentații Guvernului.  Noi suntem puși în funcții pentru oameni, nu oamenii pentru noi. Niciun om sau comunitate nu trebuie să se simtă în inferioritate. Nu toate deciziile vor fi simpatice, nu vor fi populare, dar trebuie să știți că toate deciziile vor servi pe termen mediu și pe termen lung societate pentru a duce la o bunăstare și dezvoltare economică. Prefecții și subprefecții propuși de UDMR sunt și vor fi în serviciul public, la fel cum sunt și eu. Cu toții suntem în slujba cetățenilor.

Liderul USR preznt la ceremonia a mai punctat :

Vă doresc succes tututor și vă transmit un mesaj clar din partea coaliției. România este un stat de drept și un stat în care legea este dreaptă. Domnilor prefecților sper că veți asigura ca toate legile să fie respectate în fiecare județ. Contăm pe dumneavoastră pentru ca la nivelul țării să avem cât mai puțin incidente și întâmplări nefericite. În momentul în care apar probleme, ne așteptăm să fiți la datorie.

Citeste si aici : minadestiri.ro/mesajul-prefectului-mircea-abrudan/