Prabusirea Turnurilor Gemene intre oficial si conspiratie.A avut vreun rol Guvernul SUA pentru a mari bugetul Apararii?

Prabusirea Turnurilor Gemene intre oficial si conspiratie.A avut vreun rol Guvernul SUA pentru a mari bugetul Apararii?

A avut vreun rol Guvernul SUA pentru a mari bugetul Apararii?

Prăbușirea Turnurilor Gemene este un subiect foarte sensibil și controversat, care a generat multe teorii ale conspirației. Totuși, în ciuda acestor teorii ale conspirației, există o mulțime de dovezi și informații științifice care arată că prăbușirea Turnurilor Gemene a fost cauzată de atacurile teroriste ale grupării Al-Qaida.

Potrivit investigațiilor oficiale ale guvernului american și ale altor organizații independente, Turnurile Gemene au fost lovituri de avioane de pasageri deturnate de teroriști. Aceste atacuri au provocat incendii masive și au slăbit structura clădirilor. În cele din urmă, structurile au cedat sub greutatea proprie și s-au prăbușit în mod spectaculos.

Cu toate acestea, există teorii ale conspirației care pun la îndoială aceste informații și susțin că prăbușirea Turnurilor Gemene a fost provocată de altceva decât de atacurile teroriste. Aceste teorii sunt susținute de oameni care cred că există o conspirație la nivel înalt și că guvernul american sau alte forțe oculte ar fi fost implicate în aceste evenimente.

Este important să subliniem faptul că aceste teorii ale conspirației nu au fost susținute de nicio dovadă concretă și sunt respinse de majoritatea oamenilor de știință și experților. În plus, aceste teorii ale conspirației pot avea efecte negative asupra victimelor și familiilor acestora, precum și asupra încercărilor noastre de a înțelege și de a preveni terorismul.

Prăbușirea Turnurilor Gemene este un subiect complex și sensibil, iar teoriile conspirației ar trebui să fie evaluate cu atenție și în lumina informațiilor științifice și a investigațiilor oficiale.

Nu există nicio dovadă concretă că atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 ar fi fost o regizare a armatei SUA pentru a-și mări bugetul.

Investigațiile oficiale ale guvernului SUA, precum și ale altor organizații independente, au confirmat că atacurile au fost comise de teroriști care au deturnat patru avioane comerciale și le-au folosit ca arme împotriva țintelor din New York și Washington D.C. În urma acestor atacuri, au murit aproape 3.000 de oameni și au fost cauzate daune imense atât în ​​viteze umane, cât și materiale.

Există teorii ale conspirației care sugerează că atacurile ar fi fost o regizare a guvernului SUA, dar aceste teorii nu sunt susținute de nicio dovadă concretă și sunt considerate în general ca fiind false și neîntemeiate.

În plus, afirmația că atacurile de la 11 septembrie ar fi fost o regizare a armatei SUA pentru a-și mări bugetul este lipsită de temei, deoarece bugetul SUA pentru apărare era deja unul dintre cele mai mari din lume înainte de atacurile teroriste.

Există astfel o mulțime de dovezi care arată că atacurile de la 11 septembrie 2001 au fost comise de teroriști și nu există nicio dovadă concretă care să sugereze că ar fi fost o regizare a armatei SUA pentru a-și mări bugetul.

Captura foto : indianexpress.com