PMP Turda-ultimul trebuie sa stinga lumina.Cine mai ramane in livada merelor putrede?

PMP Turda-ultimul trebuie sa stinga lumina.Cine mai ramane in livada merelor putrede?

Nu mai este un secret pentru nimeni ca modul de a face campanie la Turda prin atacuri la persoane publice sau private, propagate desantat de ziare online de provincie , au dus la situatia ca o tentativa de partid politic sa fie folosit pe persoana fizica de trei indivizi.

Vezi aici : https://minadestiri.ro/politica-facuta-pe-facebook-si-realizari-inexistente-pentru-pmp-turda/

Faptul ca ,,elita,, merelor stricate si-a fraierit sustinatorii iese la iveala OFICIAL acum , cand membrii folositi in interes propriu in campania electorala , isi dau demisia pe banda rulanta.

Unui fost membru in Consiliul de Administratie de la Domeniul Public Turda SA si unei foste consiliere locale li s-au adaugat si altii , nemultumiti de faptul ca reprezentantii lor in Consiliul Local , nu scapa nici un prilej de a fi impotriva oricarui proiect de dezvoltare a orasului initiat de Matei Cristian si echipa sa.

Poate ai ratat : https://minadestiri.ro/cand-merele-stricate-se-cred-trufe/

Minerva Ploscar , fost consilier local si varf de lance in a ataca proiectele primarului in zona Cartierului Bai , a revenit la sentimente mai bune vazand realitatea turdeana , spre deosebire de conducerea PMP ista :

Dragii mei prieteni și colegi,

Vreau să anunț în mod public decizia pe care am luat-o cu privire la activitatea mea politică.

Cei care mă cunosc știu că eu sunt genul de om care spune lucrurilor pe nume. Iubesc acest oraș și nu mă mai regăsesc într-un partid a cărei conducere nu dorește a se implica în proiectele de dezvoltare și modernizare a orașului.

Da, aveți dreptate, și eu am fost sceptică la început, dar acum trebuie să recunosc că orașul se dezvoltă de la o zi la alta. Niciodată nu aș fi crezut că în cartierul meu vor fi așa străzi moderne.

Știu ca o să spuneți că Turda e un șantier dar cum să construiești altfel? Ne dăm toți cu părerea, dar oare care politician sau partid politic a venit cu inițiative și soluții, proiecte sau atragere de fonduri europene? Doar vorbe…

Eu vreau fapte, nu vorbe, și de aceea consider că e momentul să demisionez din partidul politic PMP deoarece nu mai îmbrățișăm aceleași convingeri.

Ca locuitor al acestui oraș eu îmi doresc dezvoltarea și modernizarea lui.Trebuie să mergem înainte, nu să ne întoarcem înapoi la căruța cu cai, indiferent de câte obstacole sunt în drum.

Sunt convinsă că și alții gândesc la fel și mi se vor alătura.Aceasta este alegerea mea și am rugămintea de a fi respectată, așa cum vă respect și eu pe voi.

Foștilor colegi le doresc mult succes!

Demisia lui George Moldovan ,de imaginea caruia tripleta consilierilor actuali ai PMP Turda s-a folosit cu nerusinare, a fost primul semnal de alarma iar acum Minerva Ploscar ,Viorel Hontila ,Florin Tifui,Vaida Alexandru si Cosmin Grigoriu au parasit livada cu meri putrezi.

Reciteste aici : https://stiriturda.net/pmp-turda-confuzie-totala-nu-stiu-care-si-ce-voteaza/?swcfpc=1

Este rezultatul campaniei facute prin ziare de nisa si conturi fake pe retelele de socializare care ,odata cu terminarea banilor dispar si lasa un surogat de partid in moarte clinica.

Asteptam demisiile lui Nap ,Moldovan si Koloszi cat si a celor apropiati lor , din locurile caldute ocupate precum si scuze adresate persoanelor fizice pe care le-au terfelit in interes personal.

Citeste asta : https://minadestiri.ro/promovare-facuta-de-conturi-fake

Sursa foto : http://refleqtmedia.ro