PMP Turda-manipulare crasa a propriului electorat.

PMP Turda-manipulare crasa a propriului electorat.

Cu toate ca,campaniile electorale de anul trecut au trecut de mult , PMP Turda continua o lupta surda si oarba cu noua coalitie majoritara din Consiliul Local Turda.

Populismul desantat propagat de catre varfurile acestui partid decedat nu mai cunoaste limite.

Vezi si : https://stiriturda.net/pmp-turda-confuzie-totala-nu-stiu-care-si-ce-voteaza/?swcfpc=1

Actiunile liderilor arata clar ca democratia le este straina , neputand sa accepte calea spre cosul de gunoi al istoriei post decembriste.

Obsesia lor se numeste Matei Cristian pe care nu scapa nici o ocazia de a-l denigra public ,cu sau fara dovezi!!

Faptul ca nu pot ajunge la borcanul cu miere ii face sa se comporte iresponsabil in unele momente ,cu scopul de a mentine trendul distructiv ce-l practica.

Si asta chiar cu riscul de a-si manipula propriul electorat.

Ultima iesire paranoica pe pagina lor de facebook sugereaza ca Guvernul va majora bursele la sugestia lor si spre ciuda lui Matei Cristian:

Demersul PMP Turda, victorios! Bursele elevilor vor fi majorate, chiar dacă primarul Cristian Matei nu și-a dorit asta!

Tot azi, președintele PNL, Ludovic Orban, șeful de partid al primarului Matei Cristian Octavian, a anunțat că nu-i va mai permite acestuia să-și bată joc de elevi, cu burse derizorii, bursa minimă urmând a fi stabilită la valoarea de 100 lei/bursă/elev.

Sa incerci sa induci asta in mintea simpatizantilor sau cum ca si gratuitatea transportului pentru elevi propus la Turda l-a ,,furat,, Guvernul PNL arata ca doresc sa-si violeze mental votantii.

Surse interne celor din PMP Turda se plang ca aceste postari se scriu la ,,dictare,, si sunt primite din partea unei entitati media locale.

Mai mult,se vehiculaza ca lupta asta surda cu cetatenii,cu proiectele locale,cu Matei Cristian , o duce doar un mar ,restul nefiind de acord cu derapajele acestuia.

Ruptura interna s-a vazut atunci cand cel putin un mar a votat in favoarea unui candidat pe care partidul nu-l simpatiza .

Vezi si : https://minadestiri.ro/disperare-mare-la-pmp-turda/