PMP Turda-confuzie totala.Nu stiu care si ce voteaza.

PMP Turda-confuzie totala.Nu stiu care si ce voteaza.

Vezi si : https://stiriturda.net/?p=154&swcfpc=1

Dupa ce de o lunga perioada de timp PMP Turda duce razboaie cu cetatenii pe retelele de socializare sau pe site uri platite , la ultima sedinta de Consiliul Local isi arata deruta in care se chinuie.

Strigatele lor razboinice care au menirea sa le bulverseze electoratul afisate pe facebook se transforma in gemete inabusite la aparitia Primarului Matei Cristian.

Pai cum sa latri si sa ragnesti pe pagina partidului sub anonimat impotriva unor candidati la Consiliile de Administratie si apoi sa ai membru care sa voteze pe cel improscat cu noroi.

Sa faci cu ou si otet un cetatean ca ar fi falimentat fabrica de lapte si pe cea de paine prin comunicate si apoi sa ceri ,pe acelasi site sa il spele pe om,e cel putin ilar.

Dar sa il si voteze un membru deja sfideaza gravitatia.De altfel si trandafirii au votat acel proiect in ansamblul sau.

Intrebarea logica care se ridica este daca opozitia mai este sau nu formata din 9 oameni daca la primul interes oricine o poate lua pe aratura.

Faptul ca sunt inhibati doar cand il vad pe primar este evident daca vezi ca in Consiliul Local sunt mielusei la aparitia dansului.

Ar fi de ras daca nu ar fi de plans cand ii vezi cum musca din majoritatea din Consiliul Local pe facebook si cum ,,lacrameaza,, in incinta Primariei ferindu-se de papucii primarului.

Dar prezinta gogosi si CV uri false celor 5 distribuitori fake ce ii mai urmeaza.

Oare la microrevelion pe langa familia Abrudan si Andrei,distribuitorii,ar mai veni cineva sa chefuiasca anul asta?

Nu de alta dar luni de zile ,in primavara si vara anului trecut , scoteau simpatizanti pe facebook pe banda rulanta pentru a se fasai la alegeri.

Trist !!! Si te mai miri ca-i conduce atat de usor trandafirul rosu…pe ei si pe ,,oamenii noi ,, ce-si saboteaza propriul presedinte.

Citeste si aici : https://minadestiri.ro/la-turda-pmp-ataca-cetatenii/