Pfizer ar putea recomanda doza a 4 a mai repede decat s-ar fi asteptat-Albert Bourla se arata ingrijorat de OMICRON.

Pfizer ar putea recomanda doza a 4 a mai repede decat s-ar fi asteptat iar Albert Bourla se arata ingrijorat de OMICRON.

Campania de vaccinare inceputa in luna decembrie a anului 2020 a inceput cu doua doze considerandu-se ca ar fi suficiente pentru a stopa sau diminua rata de infectare.

Vezi asta : https://stiriturda.net/raportul-comitetului-national-pentru-vaccinarea-anti-covid/?swcfpc=1

Dupa ce Pfizer si-a continuat studiile si a recomandat doza a 3 a pentru intarirea protectiei fata de noul coronavirus , directorul poducatorului de vaccinuri vine si afirma ca necesitatea celei de a 4 a doze ar putea fi recomandata mai repede din cauza OMICRON.

Albert Bourla ,CEO Pfizer , a spus :

Când vom avea date din teren, se va determina dacă a treia doză de vaccin acoperă Omicron și pentru cât timp. Cred că vom avea nevoie de o a patra doză.

Cu Omicron, trebuie să așteptăm și să vedem, pentru că avem foarte puține informații. S-ar putea să avem nevoie de ea mai repede.

In conditiile in care la nivel mondial vaccinarea cu a 2 a doza inca nu s-a efectuat optim , doza a 4 a vine practic chiar inainte de a se incheia boosterul , doza a 3 a.

Foto : digi24.ro