Organizatorii UNTOLD si NEVERSEA doresc spectacole-Florin Citu ii amana dupa 1 august.

Organizatorii UNTOLD si NEVERSEA doresc spectacole-Florin Citu ii amana dupa 1 august.

Dorul de marile spectacole eset viu in mintea iubitorilor acestor manifestari si nerabdare isi arata coltii.

Vezi si : stiriturda.net/concert-test-la-cluj-pe-modelul-barcelona/?swcfpc=1

Organizatorii marilor concerte afirma ca nu pot asigura distantarea fizica in conditiile reglementate din acest moment :

Cu toții am trăit din aceste amintiri în ultimii aproape doi ani. A trecut mult timp, o așteptare grea iar acum vine timpul să trăim din nou toată magia UNTOLD și experiențele sale unice, cu toate simțurile. Tuturor ne lipsește atât de mult și cu toții merităm să se întâmple anul acesta, așa cum îl știm„.

Facem toate eforturile noastre pentru a deschide porțile în acest an și pentru a vă oferi o ediție fără compromisuri 2021 UNTOLD.In timp ce scriem acest lucru, un efort colectiv supraomenesc va continua să organizeze festivalul așa cum vi-l amintiți, așa cum meritați și îl iubiți, alături de muzicieni de talie mondială, într-o fantezie incredibilă din viața reală, în casa UNTOLD, din Cluj-Napoca.

Credem că putem face magie împreună și există speranță din partea autorităților că după 1 august pot avea loc evenimente la scară largă. Noi și peste 1000 de furnizori și 15000 de colaboratori ai UNTOLD ne dorim să fim din nou împreună cu fiecare dintre voi.

Vă vom ține la curent de îndată ce vom avea o direcție clară din partea autorităților.Sunteți cu toții în inimile noastre! Vă mulțumim pentru sprijin și grijă! Sunteți cea mai bună mulțime din lume și abia așteptăm să trăim din nou magia împreuna.

Să știți că lucrăm mai mult decât am lucrat vreodată, pentru ca fantezia vieții reale pe care o cunoașteți și o iubiți să se întâmple anul acesta.

Degetele încrucișate, Eroi UNTOLD! Magia ne ține împreună!

Premierul Florin Citu tempereaza entuziasmul acestora spunand :

Bineînțeles că putem merge la festival. Avansăm lucrurile. Cred că lucrurile arată mai bine ca acum două săptămâni .

Noi vorbeam de acele festivaluri după 1 august. În acest moment vorbim de condiții până la 1 august.

După 1 august putem discuta de alte evenimente. Putem sa vorbim despre evenimente mari, si Untold si Neversea, dupa 1 august.

Citeste si aici : minadestiri.ro/participarea-la-untold-conditionata-de-vaccinare/