Locuitorii Turzii pot depune actele pentru obtinerea ajutorului pentru incalzire.

Locuitorii Turzii pot depune actele pentru obtinerea ajutorului pentru incalzire.

Ajutoare pentru incalzirea locuintei la Turda-turdenii pot depune documentele necesare.

Primaria Turda anunta pe pagina oficiala de facebook https://www.facebook.com/PrimariaTurdaOficial :

Locuitorii municipiului Turda pot depune documentele în vederea obținerii ajutorului pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni și combustibili petrolieri până la data de 20 noiembrie. Ajutoarele se acordă pentru perioada 1 noiembrie 2021-31 martie 2022, pentru un singur sistem de încălzire, iar cetățenii care pot beneficia de acest ajutor sunt cei ale căror venituri nete lunare/membru de familie sunt cuprinse între 0 și 1386 lei, iar pentru persoana singură venitul net lunar să fie cuprins între 0 și 2053 lei.

Ajutorul pentru încălzire se acordă pe bază de cerere și declarație pe propria răspundere privind componența familiei și veniturile acesteia, precum și bunurile mobile și imobile deținute. Formularele de cerere și declarație pe propria răspundere pot fi procurate de solicitanți de la sediul Cantinei de Ajutor Social (str. Mihai Eminescu, nr.1) sau se pot descărca de pe site-ul 👉https://bit.ly/3G69L8W .

Cererea și declarația pe propria răspundere se depun la sediul Cantinei de Ajutor Social (str. Mihai Eminescu, nr.1) personal în intervalul orar 8:00 – 13:00, prin poștă sau online pe [email protected]

Poate te intereseaza : https://minadestiri.ro/a-fost-lansat-la-turda-portalul-online-pentru-servicii-publice/