O noua surpriza placuta facuta de tinerii fotbalisti turdeni-egal in deplasare cu ocupanta pozitiei secunde a ligii a 4 a.

O noua surpriza placuta facuta de tinerii fotbalisti turdeni-egal in deplasare cu ocupanta pozitiei secunde a ligii a 4 a.

Etapa trecuta , pe Municipalul turdean , sticlarii au produs surpriza etapei invingand cu 3-2 ocupanta pozitiei a treia a clasamentului campionatului judetean , ieri , sticlarii s-au deplasat la Mintiul Gherlii pentru jocul cu echipa din localitate. Reciteste aici :stiriturda.net/sticla-ariesul-turda-produce-surpriza-pe-municipalul-din-turda-si-invinge-victoria-viisoara/?swcfpc=1 Practicand un joc agresiv la intimidare , gazdele au pus presiune pe turdeni care insa nu au cedat dand o replica placuta putinilor spectatori prezenti la meci. Cu jucatori experimentati care au avut multe meciuri in ligile superioare , gazdele au reusit sa deschida scorul dintr-o lovitura libera executata din preajma careului de 16 m : 1-0. Turdenii nu au clacat si , chiar daca terenul a fost moale si denivelat , au reusit sa egaleze prin Claudiu Veres care a primit o pasa ideala de la Erik Oltean si a inscris din pozitie de unu la unu cu portarul gazdelor printr-o executie spectaculoasa :1-1. Scorul pauzei a fost astfel 1-1 iar repriza a doua a debutat cu turdenii avand de luptat si impotriva unui vant taios care facea ca mingea sa se opreasca in aer la orice degajare a oaspetilor. Cu toate acestea , acelasi Claudiu Veres gasit frumos de catre Dacian Pop , si-a ,,pierdut,, adversarul direct pe drum si a inscris cu un sut din unghi la coltul lung , facand 2-1 pentru tinerii din Turda. A urmat un joc confuz in care vantul ducea mingea in careul oaspetilor iar , pe final , la o lovitura libera si o balbaiala in careu , gazdele reusesc sa inscrie egaland : 2-2. Scorul a ramas egal pana la final iar turdenii , vor primi in week end pe Municipal , pe cei de la Viitorul Garbau. Echipa aliniată azi: Pârv Antonio, Buran Andrei, Cocoară Simion – cpt., Berekeczi Lorand, Marcu Valentin, Pop Dacian, Cîrgea Octavian, Vereș Claudiu, Oltean Erik, Pavel Darius, Sava Paul. Rezerve: Țandea Rareș, Benedic Andi, Nicoară Sergiu, Radu Paul, Moldovan Nicolas. Foto : facebook.com/profile.php?id=100084378617823