Nou record de vizitatori la Salina Turda de Rusalii-vezi cati turisti au vizitat obiectivul.

Nou record de vizitatori la Salina Turda de Rusalii-vezi cati turisti au vizitat obiectivul.

Salina Turda continua sa se vanda bine sub Administratia lui Matei Cristian.

Edilul Turzii a postat pe pagina sa facebook.com/MateiCristianOctavian :

A fost stabilit un nou record de vizitare al Salinei Turda în minivacanța de Rusalii. Peste 10.000 de turiști, veniți din toate colțurile lumii, au preferat să-și petreacă weekend-ul prelungit în cel mai frumos loc subteran.Ademeniți de frumusețile găzduite de salina noastră, au fost mulți turiști care au optat pentru un sejur complet în orașul nostru.

Așadar, atât pensiunile, hotelurile cât și restaurantele din oraș, au fost ocupate într-o proporție foarte mare în acest weekend prelungit.Ei bine, iată cum Salina Turda, poarta spre inima Transilvaniei, pune orașul nostru pe harta turiștilor de pretutindeni.

Desigur, bucuria e cu atât mai mare cu cât vedem că mulți dintre turiștii care ne-au trecut pragul revin cu drag în orașul nostru.Am certitudinea că acesta este doar începutul, iar în perioada următoare orașul nostru va găzdui și mai mulți oaspeți.

Vă asigur că la fel ca și până acum, voi întreprinde toate demersurile necesare pentru ca potențialul turistic al orașului nostru să fie pus în valoare așa cum se cuvine.

Citeste aici : https://stiriturda.net/majorare-tarife-la-salina-turda/?swcfpc=1