Municipiul Cluj Napoca-va incepe mai repede etapa a III a de vaccinare.

Municipiul Cluj Napoca-va incepe mai repede etapa a III a de vaccinare.

Datorita cresterii cazurilor de infectare , CNCAV anunta ca in opt dintre localitatile in care rata de pozitivare a depasit 4,56 la 1000 de locuitori va incepe mai devreme campania de vaccinare a persoanelor din grupa a IIIa.

Poate ai ratat : stiriturda.net/procesul-de-vaccinare-este-foarte-bun-romania-a-depasit-un-milion-de-vaccinati/?swcfpc=1

Valeriu Gheorghita a anuntat :

Vă prezint care sunt aceste municipii, respectiv județe. Vorbim de județul Alba cu municipiul Alba Iulia, vorbim de județul Timiș cu municipiul Timișoara, județul Brașov cu municipiul Brașov și localitatea Sânpetru, vorbim de județul Maramureș cu localitatea Baia Mare, județul Sălaj cu municipiul Zalău, județul Hunedoara – municipiul Petroșani, județul Cluj – municipiul Cluj-Napoca și de județul Giurgiu – municipiul Giurgiu. În aceste localități menționate va fi posibilă programarea inclusiv a persoanelor din etapa a treia direct în platforma de programare, conform criteriilor de care fiecare persoană aparține.

Tot el a mai adaugat că vor mai fi deschise în următoarele zile în aceste municipii centre noi de vaccinare unde se vor distribui vaccinuri de la compania AstraZeneca :

Numărul de centre este variabil în funcţie de spaţiile disponibile la nivelul fiecărui municipiu şi de resursa umană pe care fiecare municipiu o are disponibilă.

Sursa informare : www.stiridecluj.ro/