Ministerul Transporturilor a lansat licitația pentru înființarea nodului Turda/Săndulești-aportul lui Matei Cristian este relevant.

Ministerul Transporturilor a lansat licitația pentru înființarea nodului Turda/Săndulești.

Primarul Turzii ,Matei Cristian , informeaza turdenii pe pagina sa https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian :

Dragi turdeni,

Așa cum știți deja, sunt în permanență implicat (împreună cu echipa mea) în găsirea și implementarea soluțiilor de interconectare a municipiului Turda cu drumurile județene și Autostrada A3.

Cu alte cuvinte, foarte implicați în eliminarea, pe cât posibil, a traficului greu din oraș. În urma ideii pe care am avut-o cu privire la construirea unui nou nod rutier pe autostrada A3, la km 17, Turda/Săndulești, respectiv la interconectarea acestui nod cu drumul național DN1/E60/E81 (intrarea dinspre Cluj-Napoca), după mai multe demersuri întreprinse la începutul acestei luni, Ministerul Transporturilor a lansat licitația pentru înființarea acestui nod rutier, parte dintr-un complex de alte noi noduri rutiere, care vor fi construite în țară.

Pentru susținerea și împărtășirea unei viziuni comune, nu pot decât să le mulțumesc tuturor persoanelor implicate permanent în dezvoltarea zonei, în construirea de proiecte viabile privind mobilitatea urbană și regională, durabilă. În cursul zilei de astăzi am primit vizita reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, pentru detalierea soluției tehnice în vederea implementării investiției, respectiv în zona străzii Cotită și a drumului județean 107L, pe o distanță de 2,10 kilometri.

Știu cât de important este un astfel de proiect pentru Turda, așadar vă asigur că am să vă țin la curent cu toate informațiile.

Reciteste aici : https://stiriturda.net/matei-cristian/?swcfpc=1